Tugcecanan Ballisinsen 36+3 olduk bugün 2300 çıktı kilosu. Zaten geriden geliyordu daha çok geriye düşmüş. Salı 37+0 da tekrar çağırdılar duruma göre doktorlar karar verecekler alınıp alınmamasına 🥺
Ballisinsen Tugcecanan bazen ultrason cok yaniltiyor ya. Mesela ilk cocugumda 3400 den fazla yaziyordu. Ama 3400 dogmustu mesela.
zynepnur Tugcecanan bizimde aynı doktor zayıf olacak heralde dedi o kadar da dikkat ettim yememe içmeme🥲
elifbyrk_54 Tugcecanan canım muz , ceviz , kaşar ye .. benım annem hergub ceviz yerdi kardeşim 5.500 57 cm doğdu
123mirza UmmNasuh benimde 36+6 da 3125 grdi iyimi sizce kizlar kilonuz sanki incecik birşey olucaz doğarken 😃🙄
Ysmkrkpln Bana 37+3de 3094 gr 50 cm denildiydi ama aksama suyum geldi ve dogum yaptim, 2780gr ve 47cm dogdu kizim❤️🧿
Tugcecanan elifbyrk_54 yiyorum hepsini ama doktor minyon olduğunu söyledi almıyor bir türlü bu yüzden de dışarda beslenmesi daha iyi olur dedi, salıyı bekliyoruz bizde bakalım 🙏🏻
aylin-yurtseven123 37+5 te 3.350 gr 49 cm olduğunu söylemişti ama tabi ultrason bu yanılma payı vardır illaki❤️ sağlıklı olsunlarda yeter bize
Ballisinsen aylin-yurtseven123 boyunun 49 oldugunu mu dedi. Yoksa FL degerini 7 ile mi carparak buldun