demetarik Ebru-EY 37 den sesleniyorum hic dogmayacak gibi hissediyorum bunaldim iyice son haftalar zor oluyor anin tadını çıkar bebişim
annesinin_alparslani demetarik 38+4te 9 ay bitiyor daha yolunuz var 38zinci haftada başladı benim sancılarım şuan 38+5teyiz 38zinci haftaya girmeden hazırlıklarınızı tamamlayın derim çok zorlanacaksınız gerçi herkeste aynı olacak diye birşey de yok. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Emmosch Benim de 37+4 te 3300 gr dedi doktor ama ödemli oluyorlarmış -200 gibi düşün doğunca dedi,yani 3100 şu an ödemsiz.
Ballisinsen Zeynepbrk bazen bu ultrasonlar yaniltiyor. Tam dogruyu söylemiyor. Cok çıkıp az dogan cok var
Ballisinsen aylin-yurtseven123 boyunun 49 oldugunu mu dedi. Yoksa FL degerini 7 ile mi carparak buldun
demetarik annesinin_alparslani hazırlıklar tamam da sancıyi nerende hissediyorsun? Benim bobrek ağrım var da yattim bunun icin hastanede hatta. Dogum savcısıyla bobrek agrisini karistircam diye korkuyorum
annesinin_alparslani demetarik karnımın alt kısmında ve vajina kemiğinde oturamıyorum çok şiddetli olunca çömelme hareketleri yapıyorum o rahatlatıyor biraz.