Bebisinizz Sanal_koala00 amiinn inşallah sizin kadar bende çok sevindiimmm 😍 sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah 💖🙈
Sanal_koala00 Aselsmoms amin inşallah hayatım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah kuzularımızı💙🥰 evet canım valla çok sağolun o kadar memnun kaldık ki herşey çok güzeldi 😌
Sanal_koala00 Aselsmoms evet ya hem elden teslim etti hem çıktıları verdi 😍 özellikle yüzünü yakaladı fotoğraflarda 🥰 ya gerçekten o kadar güzel geçti ki , otobüste dolmuşta yoruldum ama değdi vallahi herşeye 😍 en önemlisi de içimi çok rahatlattı gayet sağlıklı hiçbir şekilde down belirtisi yok %99.9 sağlıklı bir şekilde doğar hiç endişelenme korkma tadını çıkar gebeliğin dedi o sözleri beni çok rahatlattı 😌
Aselsmoms Sanal_koala00 çok şükür canım 😍 biz de videoda esnerken yakaladı çok güzeldi 🤭 babası arkadan hareketlerine gülüyodu 5 dk durmuyodu 😆 bide bı video var burnunu kasıyor gibi çıkmış 🤣 bende çok yorulmuştum canım ama iyi olduğunu görünce değdi çok şükür agirlastikca çok zor oluyor 🥺💙
Sanal_koala00 Aselsmoms çok şükür ya iyi olsunlar da herşeye değer🥰 bizim de gülerken yakaladı fotoğrafını 😃 hatta ben eşime benzettim ağzını burnunu 😃 öyle güzel hisler ki Rabbim isteyen layık olan herkese nasip etsin inşallah ❤️
Aselsmoms Sanal_koala00 oyy yerim ben onun gülüşünü maşaAllah 😍 amin canımm rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin inşaAllah💙🤲
Sanal_koala00 Bilge-96 renkli usg görüntülerini CD de verdiler , ayrıyeten 2 tane renkli fotoğraf 1 tane renksiz fotoğraf ,raporlar ,ve wp üzerinden hepsinin kopyasını gönderdiler usg görüntüleri rapor, bebeğimin hareket halindeki videoları vs.😌
Bilge-96 Sanal_koala00 bir de şey soracağım size bir rapor gibi kâğıt çıktı vs veriyor mu sonrasında takipli olduğumuz doktora gösterebilmek adına
Sahra_su Sanal_koala00 ay ne tatlı anlatmissinjz bende 2 gün sonra gtcem fikrimi değiştirdim resmen :))
Bilge-96 Sanal_koala00 teşekkür ederimm aldım ben de randevu inşallah biz de güzel haberlerle ayrılırız 😇