Kızlar ben 20+3 günlüğüm ve devlette takipliyim, Ankara’nın ilçesinde yaşıyorum doktorum detaylı usg için beni Zübeyde hanım kadın doğum a gönderdi ama ben oraya gitmek yerine araştırmalarım sonucu çok fazla beğenilen ve önerilen Ali bey’e gittim bugün detaylı usg mizi yaptık kendisiyle 13.30 da başladı 14.00 a kadar her detayına tek tek baktı toplam 30 dk sürdü muayenemiz ama o kadar güzeldi ki her ayrıntıyı tek tek anlattı benim bişey sormama gerek bile kalmadı , bebeğimin gözünde katarakt var mı buna kadar bile baktı yaa o kadar memnun kaldım ki size anlatamam 😌 Benim devletteki takipli olduğum doktorum ikili testimin yüksek çıktığını amniyosentez yapılması gerektiğini söylemişti ama ben amniyosentezi yaptırmayı kabul etmemiştim kısacası down şüphesi var demişti doktorum ama Ali bey o kadr rahatlattı ki içimi herşeyi çok güzel burun kemiği çok güzel oluşmuş, ense kalınlığımız çok güzel , kalpte çok minik parlaklık var ama doğduktan 6 ay sonra kaybolup gider ,eskiden bu down şüphesi taşıyordu ama artık bu parlaklığı down şüphesi kabul etmiyoruz korkma bu tek başına hiç biir anlam ifade etmez gayet haftasıyla uyumlu sağlıklı bir bebek %99.9 da sağlıklı bir şekilde doğacak korkma ve endişelenme dedi 😌 içime o kadr su serpti ki Allah binlerce kez razı olsun Ali hocadan😌 kısacası detaylı zamanı gelenler ve imkanı olan kesinlikle Ali hocayı tercih etmeli aldığı para helali hoş olsun 🤲🏻😌 kesinlikle şiddetle Ali Hocayı tavsiye ediyorum kızlar 😌