Aysecan0335 Begumd hayırlıdımolsun inşallah sağlıcakla tüm hamilrler kucagına alsın olmak istryenlerede rabbim versin 😍
Aysecan0335 EAK evet çok kaptırmak istemiyorumda sabırsıxlanıyorumda rabbim hakkımzda hayırlısını nasip etsn inşallah 😊
Aysecan0335 1bade daha önce konuştuk diye htırlıyorum seninle en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah dualarımda olcaksn hepp 💛
58damla58 Aysecan0335 9 gün vardı adetinize demiştiniz dun demiştim 9 gün oldugu halde betanin o değerde olması normal diye sanırım siz o bayansiniz hayırlı olsun var görünüyor gebelik sağlıkla ilerlesin
Esmaky Aysecan0335 ikinci hamileligimi boyle ogrendm suanda 19. Haftaligim gozunuz aydin bence var kan verin
handeucarr Bu tam benim kafa 🥹 simdi ben test yapsam kesin negatif cikir ya… her 2 gunde tekrarla kan testini canim yukselmeyi takip et insallah saglikli artis olur ve hissediyorum ki olacak💝
Aysecan0335 handeucarr negatif düşünme kötüyü çağırmaa hep iyi düşün iyi olsum zor belki biliyorum ama ben dr artk hep iyi düşünmeyr çalışıyorum , inşallah artar dediğin gibi dualarınıza taliibim💕
Zeynebim26 Aysecan0335 bende oğluma.ilk test yaptığımda bir hafta vardı bu şekilde çok silik çıkmıştı şimdi 25+4 olduk bekliyoruz sakın canını sıkma hayırlısıyla gelir inşallah 👶🏻
Aysecan0335 Zeynebim26 yaa allah size bağışlasın inşallah dediğiniz gibi olur dua edin nolur benm için hamilelerin duası kabul olur 2 kaybım var bu sefer inşallah kucağıma alırıııımm 🙏