323832 Aysecan0335 amin canim ama bende adete 10 gun kala 7.7 ile ogredim 2 gun sonra kaset test yaptim silikti adete yakin yaptigimda ise kopkoyu cikmisti rabbim nasip etsin sağlıkla sihhatle
Aysecan0335 handeucarr negatif düşünme kötüyü çağırmaa hep iyi düşün iyi olsum zor belki biliyorum ama ben dr artk hep iyi düşünmeyr çalışıyorum , inşallah artar dediğin gibi dualarınıza taliibim💕
Aysecan0335 Zeynebim26 yaa allah size bağışlasın inşallah dediğiniz gibi olur dua edin nolur benm için hamilelerin duası kabul olur 2 kaybım var bu sefer inşallah kucağıma alırıııımm 🙏
Zeynebim26 Aysecan0335 canım inşallah güzel haber alırsın bir kürtaj iki.kimyasal sonrasında 3 kez ovitrelle denemesi basarisiz oldu ama kendiliğinden geldi miniğim inşallah vardır ilk kalp atışı duymak herşeyi unutturuyo dualarım seninle 💖🦋
2Bebek1Anne Aysecan0335 benmde 6,45 çıkmıstı canm şuan 28. Haftamdayım çizgide var benmde baya silik çıkmıştı betama göre hemde erken gebelik testiydi
Selinsahinnn Aysecan0335 Allah aratmasın güzelim benim tez zamanda müjdeli haberi alırsın inşallah kalben dua ediyorum 🤲 ❤️
Sellmaseellma Aysecan0335 ikinci çizgi var aşko çok silik ama var zamanla büyücek bebişiniz hayırlı olsun 😘
Aysecan0335 2206minik dua rtmezmıyiim🥰 . Bunu dün yaptım adetime 8 gün kala yaptım normal gebelik testi bu marka iyi oluyo surelab diye trendyoldan almıştm daha öncede 3 gün kala öğrenmıstım yine bu marka testle
Limonzeytin Aysecan0335 zaten kanda 9 çıktı diyosunuz var yani kan tahlılı daha net sonç verir önemli olan 2 günde bi kan verip 2 kart artş olması değerde o zaman sağlklı gebelk olup olmadğı belli olur.