Beybix Aysun_Zeynullazada benim adete iki gün vardı sigaradan tiksindim şüphelenip test verdim 4-5gğn sonra acayip kasık ağrılarım başladı 3hafta sonra da aşırı bulantı kusmam başladı ki 14+4olduk hala bulantı kusma devam
Aysun_Zeynullazada Beybix Moralinizi bozmak istemem ama kimi hamilelerde mide bulantısı geçiyo kimilerde 9 aya kimi oluyo her kesin bünyesi farklı.Umarım çabuk atlatırsınız🌸
Aysun_Zeynullazada esmerella37 Ben ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu,1hafta reglim gecikince öğrendim.En iyisi sizde testle kafanızı bozmayın gidib bi kan testi verin
Aysun_Zeynullazada denizaktas Benimde reglim düzensiz gecikmeler oluyo her ay bir belirti görünce hamilelik kafasına girmek çok kötü🥲😂
Aysun_Zeynullazada Cgdm34 Bende ilk hamileliğimi böyle öğrenmiştim,hiç bir belirtim yoktu.Adetim 1 hafta gecikti test yaptım,sürpriz olmuşdu hiç beklemiyordum☺️
[silindi] Aysun_Zeynullazada gebe olmadan 2 hafta boyunca kokulara karşı çok duyarlıdım iğrenç çürük yumurta kokusu alıyordum 🤢
Aysun_Zeynullazada Emisse Canım benim ben kiloluyum ve insulin direncim yüskek.Zayıflamam gerek,doktorlar ilaç yazdı bana spor fln yapıcam+soğan kürüde yapmak istiyorum bu ay ilk defa denicem.Zayıflamak pcosun sırrı adet düzene giriyo sağlıklı gebelik oluyo kuzum
Aysun_Zeynullazada queenmerve Olmadım regl canım ama her ay gecikmelerim oluyo pcosdan dolayı,dün kan testi verdim beta 0.1 çıktı yani hamilelik hiç yok😂
Beybix Aysun_Zeynullazada teşekkür ederim umarım öyle olur 6.ayın sonunu bekliyorum genetik olarak 😂🙈 eğer o arada da geçmezse başa gelen çekilir bi üç ay daha Allah sabır versin 🙏☺️
Aylin5550 Aysun_Zeynullazada 10 yıl olmayınca kendimi umutlandırmak istememiştim çünkü çok yaşadım böyle gecikme ve negatif sonuç ama çok şükür boşa çakmadı bu sefer 😌
Aysun_Zeynullazada Aylin5550 Çok şükür canım,sağ salim bebeğinize kavuşun inşAllah,beklemek gerçekten zor seni çok iyi anlıyorum☺️
Aylin5550 Aysun_Zeynullazada evet hemde çooook . 10 sene boyunca çabaladık artık olmuyor dediğimiz anda oluverdi çok şükür
Seymsss Aysun_Zeynullazada ben covid oldum zannedip test yaptırmıştım aşırı kötü bir grip geçirdim birde göğüslerimde bezeler çıkmıştı
esra0606 Aysun_Zeynullazada Ben hamile kaldıgım gunu biliyordum açıkçası o gün korunmamıştık tuttuğuna emindim ki oyle oldu 13.gün test yaptım çift çizgi çiktı kan verdim sonra filan şuan 11 haftalığız çok şükür😊
Emirsmomm Aysun_Zeynullazada sık idrara çıkma . Hissetmiştim hamile olduğumu neredeyse günde 10 kez vs. Gidiyordum🫣
Eyal Aysun_Zeynullazada düzensiz sanirim adetiniz benin de öyle ovülasyon testi kullanıyorm ben anca o şekilde ogrenebiliyorum. Yumurtlama gunumu
FatosNazim53 Aysun_Zeynullazada Göğüs hassasiyeti valla dokunamiyordum. Adet olcam o yüzden hassas sanıyordum. 11 gün geciktikten sonra test yaptım 6 haftalık hamileymisim. İnat etmiştim test yapmiycam diye. Tabi her ay aynı hüsranı yaşayınca insanın test yapasi da gelmiyordu
Aysun_Zeynullazada FatosNazim53 Çok iyi anlıyorum sizi,her ay negatifi görünce bi zamandan sonra bıkıyo insan.Sonunda çift çizgiyi görmüşsünüz en önemlisi o😍