Beybix Aysun_Zeynullazada teşekkür ederim umarım öyle olur 6.ayın sonunu bekliyorum genetik olarak 😂🙈 eğer o arada da geçmezse başa gelen çekilir bi üç ay daha Allah sabır versin 🙏☺️
Aysun_Zeynullazada Beybix Her şey bebeğiniz için☺️Kimisi zor geçirir hamileliğini kimisi kolay.Dilerim sizin ki en kolayından olsun🌸
Cemre_nur Aysun_Zeynullazada ben de düşük yaptım kürtaj da oldum 1 regl sonrasında hamile kaldım ben beklemedim şuan 24 haftalık
Aysun_Zeynullazada Cemre_nur Ben beklemek zorundaydım yeniden hamile kalsaydım düşük riskim vardı.O yüzden korundum ve kendimi iyice toparladım.
ardensmom34 Regle 1 hafta varken anlamıştım sık idrara çıkma ve idrar kokusu keskindi sonra test yapınca 2. Çizgi silikti emin olmak için kan verdim hcg değeri 60lardaydı regle 3 gün kala 2. Çizgide tam olarak çıkmıştı
Cemre_nur Aysun_Zeynullazada benimde vardı aslında düşüğün sebebi sağlıksız gebelikten kaynaklı bebek sağlıksız bir hastalık vs varsa vücut onu dışarı atıyor sebebi bu
Aysun_Zeynullazada FatosNazim53 Çok iyi anlıyorum sizi,her ay negatifi görünce bi zamandan sonra bıkıyo insan.Sonunda çift çizgiyi görmüşsünüz en önemlisi o😍
FatosNazim53 Cemre_nur Benimki de aynı oldu. Kalbi attı ama sonra durdu. Kalp atışını dinleyemedim yani. Doktor iki gün içinde durmuş kalbi demişti. Sağlıksız gebelikmis.
Aylin5550 Aysun_Zeynullazada evet hemde çooook . 10 sene boyunca çabaladık artık olmuyor dediğimiz anda oluverdi çok şükür
yagmur089 Aysun_Zeynullazada amin inşallah sende inşallah sag salim sağlıklı bir sekilde kucagina alirsin
Ayshenur Aysun_Zeynullazada benimki aşırı derece şiş hissettim kendimi adet zamanım gelmişte olamamış gibi göğüslerim de çok gergindi hatta bir fark olarak kasığıma normalinden biraz fazla gece uykudan uyandıracak şekilde bir ağrı girdi çok uzun sürmedi ben burdan şüphelendim 🤩 birde bi kaç gün fazlaca oruçlu olmama rağmen gaz çıkarmıştım.
aysegulka01 Esmanilsu benim de göğüs hassasiyet damarlar çok belirgin ve bel ağrım var canım 13 Ekim adet günümdü ama geçti sence testi ne zaman yapmalıyım dün yaptım negatifti ?
aysegulka01 Esmanilsu evet canım 13 ekimde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bir kaç gün sonra test yapacam tekrardan hayırlısı olsun inşallah senin belirtilerin neler adet günün geçti mi canım ?