Cgdm34 Aysun_Zeynullazada korunuyorduk korunmayı bıraktım hemen hamıle kalırım dıye dusunmemıstım ama kalmısım scıkcası bende hıc bır belırtı yoktu sonrasında adetım gecıktı uc gun gıttım test yaptım pozıtıfmısım sonra acıle gıttım kan vermeye 6 haftalık hamıleydım ☺️ama 8. Haftamda belırtıler baslamıstı mıde bulantısı kusma bas agrısı ve uyku👍
Aysun_Zeynullazada Cgdm34 Bende ilk hamileliğimi böyle öğrenmiştim,hiç bir belirtim yoktu.Adetim 1 hafta gecikti test yaptım,sürpriz olmuşdu hiç beklemiyordum☺️
Emisse Aysun_Zeynullazada bende pcosum bir yıl sonunda mfk takviyeleriyle hamile kaldım tabi önce Rabbimin sonra mfk vesilesi ile tavsiye ederim kuzucum regliyi inanılmaz düzenliyor🌸
Aysun_Zeynullazada Emisse Canım benim ben kiloluyum ve insulin direncim yüskek.Zayıflamam gerek,doktorlar ilaç yazdı bana spor fln yapıcam+soğan kürüde yapmak istiyorum bu ay ilk defa denicem.Zayıflamak pcosun sırrı adet düzene giriyo sağlıklı gebelik oluyo kuzum
queenmerve Aysun_Zeynullazada Regli oldunuz mu? Olmadıysanız tekrar kan testi yapmanızı tavsiye ederim
Aysun_Zeynullazada queenmerve Olmadım regl canım ama her ay gecikmelerim oluyo pcosdan dolayı,dün kan testi verdim beta 0.1 çıktı yani hamilelik hiç yok😂
esra0606 Aysun_Zeynullazada Ben hamile kaldıgım gunu biliyordum açıkçası o gün korunmamıştık tuttuğuna emindim ki oyle oldu 13.gün test yaptım çift çizgi çiktı kan verdim sonra filan şuan 11 haftalığız çok şükür😊
Aysun_Zeynullazada yagmur089 Ne kadar güzel Allah korumuş minik bebeğinizi,sağ salim kucağınıza alın inşAllah🌸
yagmur089 Aysun_Zeynullazada amin inşallah sende inşallah sag salim sağlıklı bir sekilde kucagina alirsin
Aysun_Zeynullazada Sinem044 Canım benim ilişkiye bebek için girersen olmaz.Başka şeyler düşün kendine aktiviteler bul.Ne kadar düşünürsen olmuyo ya başıma geldiği için biliyorum