Adel_Neva Aysun_Zeynullazada üç gün geciktim çok sersemlemiştim ve tuhaf gelebilir ama bulanık görmeye başlamıştım normalde gözlerim çok iyi görür orada şüphelendim ☺️
hisugultusu Şiddetli göğüs ağrısı… regl olacağımız zamanki ağrıya ya hiç benzemiyor. Çok daha hassas oluyor. Göğüs damarlarım çok daha belirgin oldu. Normalde de çok sık idrara çıktığım için bu erken belirtiyi fark edemedim. Reglim henüz 1 gün gecikmesine rağmen şüphelenip test yaptım. Pozitif çıktı 🤭 heniz diğer belirtiler görülmedi bile.
Minnosumm89 Aysun_Zeynullazada benim uzandığımda gözlerim dönüyordu sanki. Baş dönmesi gibi ama garip bişe birde lekelenme öyle anladım
esra0606 2 haftalıkken anladım, benim kesinlikle çok uyuma isteğiydi ilk belirtim, oturduğum yerde uyuyakalıyordum :)
yagmur089 Aysun_Zeynullazada bende bulanti basladi surekli kusuyordum ondan anladim ama bi ihtimal vermemistim midede sorun var sanıyordum dugunde oynadim zipladim hatta dustum bile allah korudu snra dugunden snra giderim dedim dugun bitti tam gidecemtim dedik adet olcam baya gitmiyim simdi adetimi keser hap dedim gitmemistim bide asirsi akinti kaşıntı vardi oylelikle anlamistim ama hic beklemiyordum bile yani minik mucizemi ogrendim oglumla birlikte inşallah kalp atisinida duyarim
Aysun_Zeynullazada yagmur089 Ne kadar güzel Allah korumuş minik bebeğinizi,sağ salim kucağınıza alın inşAllah🌸
Sinem044 Aysun_Zeynullazada benim de 6 ay oldu ama 2 aydir deniyoruz henüz yok hayırlısı olsun inşallah
Aysun_Zeynullazada Sinem044 Canım benim ilişkiye bebek için girersen olmaz.Başka şeyler düşün kendine aktiviteler bul.Ne kadar düşünürsen olmuyo ya başıma geldiği için biliyorum
Melisagonultas1 Koku hassasiyeti (K9 gibi)ve bel agrisi hamileligimin 1. Haftasindaydim kan tahlilleri idrar tahlilleri hep negatifti ama ben emindim sonra 2. Haftanin sonlatinda ögrendik kan tahliliyle 🙃
Dilaratby Lavinyaa8 mesajınızı görünce yazmak istedim reglime 10 gün var ama bugün bir ishal durumu var bende de ve çok sık gidiyorum lavaboya bide kasıklarım da ara ara ağrı oluyor
Lavinyaa8 Dilaratby bende birkac gün ishal oldu sonra kabıza çevirdi hep oyle olurdu zaten ishalden sonra kabiz olunca emin oldum ben ama kişiden kişiye degisir tabi
ZehraNurKk Aysun_Zeynullazada bel ve sırt ağrım vardı.üstelik adetime 2 gün vardı öylesine bi test alıp yapmıştım o şekilde öğrendim🤭🤭💙
esmerella37 Hamilelikte gogus ucumu agrıyor yoksa gogusun tamamı mı adet olacagım zaman normalde tamamı agrır kenarlardan dogru siser smdi ise ucu acıyor dik dik duruyolar ilk defa
Aysun_Zeynullazada esmerella37 Ben ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu,1hafta reglim gecikince öğrendim.En iyisi sizde testle kafanızı bozmayın gidib bi kan testi verin
Fatma0001 Aysun_Zeynullazada bel ağrısıyla anladım çekilmez bi bel ağrısı oluyodu test yaptım pozitif cıktı
Aysegul80 Ben seste ve ışıkta asla uyuyamayan bir insandım. Bir baktım bulduğum her yerde uyuyorum ve aklım gidiyor resmen😂 yorgunluktandır heralde diye geçiştirdim sonra değişik bir kasık ağrısı başladı. Heralde adet olacağım dedim. Ki oldumda yani ben öyle sandım meğerse yerleşme kanamasıymış. Sonra bir gün midem de bulanınca dedim doktora gideyim. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim:))
Zehross03 Beyaz Vajinal akıntı göğüs hassasiyeti( Ama her gebeliğim de olmadı) Baş dönmesi (tansiyon düşmesine bağlı) Yüz solması (Bu bütün gebeliklerimde oldu) midede aşırı gaz problemi Özellikle gece uyurken gırgırrr ötüyo
denizaktas Mide bulantısı , baş dönmesi en net belirti de regl gecikmesi hep geçikirdi düzensizdi reglim ama bu sefer 1 buçuk hafta gelmedi 🥲
Aysun_Zeynullazada denizaktas Benimde reglim düzensiz gecikmeler oluyo her ay bir belirti görünce hamilelik kafasına girmek çok kötü🥲😂