Aysun_Zeynullazada queenmerve Ben bu belirtilerin çoğunu yaşadım bu ay ama kan testi verdim hamile değilmişim,belirtilerde yanıltıcı ola biliyo bazen🤷🏻♀️
queenmerve Aysun_Zeynullazada Regli oldunuz mu? Olmadıysanız tekrar kan testi yapmanızı tavsiye ederim
Aysun_Zeynullazada Aylin5550 9 gün nasıl beklediniz?😂Valla ben bir belirti görünce hemen kendi kendime hevesleniyorum siz yine iyi sabretmişsiniz
Aylin5550 Aysun_Zeynullazada 10 yıl olmayınca kendimi umutlandırmak istememiştim çünkü çok yaşadım böyle gecikme ve negatif sonuç ama çok şükür boşa çakmadı bu sefer 😌
Aysun_Zeynullazada Leylaates Pozitif çıktıysa var kuzum hamilesin,kan testi verib emin ol beta hcg sonuçunu bil en iyisi.Sağlıkla gelsin minik🌸
suumkayaa4213 Aysun_Zeynullazada ya ben ondan 8 ay önce bi dusuk yasadım . Hemen test yapıp kendimi heyecanlandırmak istemedim ondan hep yok hamile degilimdir dedim ondan 🥰
Ess28 Aysun_Zeynullazada Evet benimde biranda kesildi bel agrim ve sonra tekrar geldi 😂 Sag ve sol kasiklar agridigindan suphelendim, hani karnimin ortasinda bi problem yoktu. Bekle yoksa biraz daha, Rabbim sana hayirlisini versin canim 😍
Aysun_Zeynullazada Ess28 Doktora gitdim canım gaz sıkışması dedi😂kan testide verdim sonuç hamile değilim belirtiler fazlasıyla vardı ama olmadı🤷🏻♀️
BernaKayra Aysun_Zeynullazada idrara çok sık çıkmaya başladım ve kasık ağrılarım vardı. Başka da belirtim olmadı. Regl tarihim de 2 gün geçince test yaptım. Pozitif çıktı.
eminegulbalci Aysun_Zeynullazada herkesten farklı belirti olarak göğüslerimde göğüs ucumun bulunduğu kahverengi bölgede ufak ufak sivilce gibi kabartılar çıkmıştı. Bi yerde okumuştum erken hamilelik belirtisi olabilir diye sonrasında test yaptım pozitif çıktı
buse0614 Aysun_Zeynullazada ilk gebeliğimde göğüs hassaiyeti ve bel ağrım vardı ve günü gününe olan reglim olmadığı için ilk gün yapmıştım ama zor ve kanamalı hamilelikdi 14. Haftamda kaybettim düşüğümün üstünden 4ay geçti doktora gidip kontrollü bi hamilelik olsun isterken bi anda hamile olduğumu öğrendin bolca bel ve kasık ağrısı vardı umarım Rabbim herkese sağlıkla kolaylıkla hayırlı evlatlar verir ❤️
ecegun18 Tubatgn ben sadece kasıma sancı giriyordu ara ara sonra işte hadi bir bakayım dedim çünkü adet düzensizliği yaşayan birisiydim bir baktım hamileyim zaten doktora gittimde çocuk 1.5 aylıktı o kadar azdı belirtilerim
pelindf Aysun_Zeynullazada aşırı derecede göğüs hassasiyeti ve gün içinde önüne geçilmeyen uyku bastırmaları 😄