mucizeolsunn Belinay0922 benim 67 çıkmıştı değerim 1 ay ilaç kullandım baya düşmüştü sonra tekrar yükseldi 35 felan çıktı ilaç vermediler 1 senedir baltırmadım ne durumda olduğuna ama sakın stres yapma en büyük etkeni o her şeyi at kafandan değerin çok yüksek değil inşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberleri
Belinay0922 ErhanKubra sizin kacti degeriniz peki bende bu ay basladim zaten icinde 2 tane var dimi sizinde.
Belinay0922 ErhanKubra benim degerim 43 dostinex icinde 2 tane var 1 hafta arayla kullan dedi. Sizim gogusten sut akiyo muydu
Ecem95 Benim 60 dı prolaktinim 5-6 ay kadar kullandım 1 ay bıraktırdı doktor bi bakalım ne olacak değer dedi o sürede çok şükür hamile kaldım
Belinay0922 ErhanKubra hmm hayirlisi insallah🤲rabbim sana bana ve tum isteyenlere nasip eder insallah en kisa zamanda
Elif0111 Belinay0922 Evt kullandım siz doktorun dediği şekilde kullanın ve stres yapmayın. Stres prolaktin hormonunu arttırır
seyneb97 Mervekara5 Mervekara5 dostinexi kullanırken korundunuz mu, sonuçlarımı iki doktora gösterdim birisi korun derken diğeri özellikle yumurtlama günlerine dikkat et dedi bu konuda çok kararsız kaldım da
Mervekara5 seyneb97 canım ben korunmadım doktorum korun demedi, ama zaten ilaç bitikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım ben direk o ay değil
seyneb97 anladım, çok teşekkürler bu konuda doktorlar farklı görüşlere sahip insan ister istemez her şeyin en doğrusunu yapmak istiyor, bunun içinde tecrübe eden insanlar her zaman en iyisidir benim için, dediğim gibi teşekkürler 🖤