Belinay0922
Merhaba dostinex ile uzun süre birlikte yaşadığım için deneyimlerimi anlatmak istedim :)
Şöyle bı gün goguslerimden süt geldiğini fark ettim ve o zaman daha 16.17 yaşında falandim etrafımdaki insanlara sordum ettim baktım olumlu konuşan yok hemen doktora gittim ve dostinex başladı dozu çok önemli olan bı ilaç olduğu için dikkatli kullanılması gerekiyor ve açıkçası doktor biraz sallamış bana doğru düzgün bilgi vermeden kullan dedi neyse velhasıl kullandım ettim baş donmelerim başladı bayılıyorum iki günde bir muhakkak hastanelik oluyorum derken beyin cerrahına gitmeye karar verdik devlet hastanesi. Mr çekiliyor ama asla bişey çıkmıyor neyse kullandığım ilacı söyledim oda devam dedi 1 sene böyle saçma bilinçsiz bı şekilde kullanmaya devam ettirdiler tabi bu süre içinde bayilmalarim son gaz devam. En son baktık olmuyor onlar da anladı bı haltlar yediğini ve hemen endokrinoloji ye yönlendirdiler araştırma Hastanesi’ne neyse gittim hherseyi anlattım sonuclarima vs bakıldı ve doktor şok nasıl bu kadar bilinçsizce kullandırırlar ilacı diye kızdı ve hemen beni Türkiye’de sadece 3 tane bulunan bı Mr cihazına yönlendirdi baya tuzluydu fiyatı tabi neyse gittik mecburum çünkü baş agrilarimdan bayilmalarimdan deliriyordum gittim girdim ve orda hipofiz bezinde tümör olduğunu öğrendik 4.5 mm tabi sonrasında endokrinoloji doktoruma devam ettim bu arada prolaktin sonuclarim hep 500.600 lerde falan neyse elhamdülillah doktorum çok iyiydi ve ilaçlarımı bilinçli bı şekilde düzene soktu baş ağrılarım azaldı öyle böyle bir sene geçti ve tekrar bı Mr istedi aynı yerde Mr çektirdim ve 2.2 mm düşmüştü çok şükür.. Böyle böyle bı kaç sene devam ettik ilaca herşey yoluna girdi prolaktin artık eksilere düşmüş ama ilacı bırakamıyor adam hamile kalmadan bırakamam diyor ama evli değilim😂 neyse zaten evlenmeye karar vermiştim tamam dedim bir iki sene daha öyle kullanayım ilacı kullandım sonra evlendim tekrar gittim hamilelik yok olmuyor kadın doğum kontrolleri vs herşey yapılıyor ama bı problem yok neyse bı gün başka bı endokrinoloji doktoruna gidiyorum ve bana ilacı bırakmadan hamile kalamayacagimi söyledi bende bıraktım ve gerçekten o ay hamile kaldım ama ne yazık ki kimyasal gebelik oldu tabi evlenmisim ve 1 sene geçmiş üstünden neyse vardır bunda da bı hayır dedim tekrar başladım endokrinoloji ye yine ilaca başlattı içtim devam ettim ta ki geçen sene aralık ayına kadar yeter dedim beni mahvetti yıllardır kullanıyorum bıktım doktora gitmedim kendi kafama göre biraktim ilacı kontrole aylar sonra gittim ve benden mr istedi korktum girmeye girmedim ve öyle kontrolüm iptal oldu prolaktin sonuclarim nasıl asla bilmiyorum ama ilaç da kullanmıyorum tamamen salmisim 😂 velhasıl üstünden 6 ay geçti tamamen tedavisiz hamile olduğumu öğrendim asla çocuğun olmaz diyenlere rağmen ve şuan 5 buçuk aylık hamileyim🥰 Baya uzun oldu farkındayım ama bu süreç çok yıprattı size tek tavsiyem sonuclariniz benimkiler kadar kötü değil çok çabuk düzene sokulabilir ama dikkat etmeniz gereken şeyler ilk başta asla ama asla stres yapmayın canınızı sıkacak herşeyden uzak durun ve göğsünüzü sıkacak camasirlardan ve kıyafetlerden uzak durun kafanıza takmayın emin olun sonrası düzene giriyor bı şekilde 🥰 Benim dostinex hikayem boyle işte umarım benim kadar bu süreci uzun ve yorucu yaşayan olmaz :))