Kızlar yarın 9 haftalık olucam ama bu 2 3 gündür kendını çok kötü hissediyorum basım kalkmıyor sürekli yatasım var yemek yapmak bile istemiyorum midem çok fena bulantı yok ama ekşi gibi çok acayip bir halde ara sıra bulantı oluyor bebekle ilgili bir sıkıntı değildir dimi ?
Çok kötü hissediyorum ?
Handeaslan39 bana da olmuştu bir dönem. Halsizlik dedikleri bu oluyor galiba. Ev kalkıp gitse bile benim kalkasım olmuyordu 😂 şimdi geçti çok şükür ☺
Handeaslan39
Bebekle ilgili sıkıntı değildir bende öyleydim 11. Hafta itibariyle aşırı kusma ile devam ettim 3ay büyük ihtimalle sende öyle olucaksın halsizlik uyuma bulandı tiksinme normal ben serum alarak ayakta durdum
Tugcealtinisik tuğçe 11.haftadamı geçti sıkıntıların ben 12 deyim hala devam 😔
burcuburcu
Yok 4 aylıkken bitti benim bulantılarım şuan 31 haftamdayım sadece sabah bulantılarım geçmedi
Nursem ya çok kötü ya üstümde bir ağırlık var pfdf
Tugcealtinisik kusma değil canım şükür ama midem yaniyor böyle kaynıyor yani 😏
Handeaslan39
Süt iç soğukta sıcakta olmasın ama bir bardağı yavaş yavaş çok iyi geldi bana denemende fayda var canımm
Tugcealtinisik deneyecegım canım valla bu sıralar çok fenayım ya korkuyorum bebekle ilgili sıkıntı sanıyorum 😏
Handeaslan39 çok normal☺ Ben ilk 3 ay yemek yapmadm gbi bşeydi 💕 sonra geçio merak etmeyin bebişte iyidir hemen hemen hepimizin başından geçti aynı şeyler
1PrensAnnesi ya ilk gebelıgımde böyle bişey yaşamadım canım ama işte insan böyle olunca korkuyor doktora gitsem be diyecegım hani psikolojimi bozmayım diyorum 🙂
Handeaslan39 haklısınız iyiki böyle bi platform var azda olsa kalbiniz rahatlamıştır ☺ Genelde kız bebekte bulantı çok olur diyolar kızdır belki bebeğnz
Handeaslan39
İçini ferah tut 4ay su dahi içemedim çok korktum bende senin gibi ama kontrollerini aksatma şikayetlerini de doktoruna bildir 🤔
1PrensAnnesi kız bulantı olmuyor 😂 Aman olmasın çok kötü o bulantı 🙂 Midem ekşiyor böyle acayip oluyor 😏
Tugcealtinisik si kaç haftadasınız peki
Handeaslan39 hmm ☺ Ben yanlş anlmşm.. bende olmadı öyle o yzden yanlış yönlendririm
1PrensAnnesi
Ekşi yedim hep erkek 4ay kustum su dahi içemedim serumlarla ayakta durdum ekşi tatlı yada bulantının cinsiyetle alakası yokmuş ya 😊😊
Handeaslan39
31.haftama girdim bugun ☺
Handeaslan39 dua edin bence hem icin rahatlar hemde bebiş ben hep oyle yapiyodum🙋🏼
Tugcealtinisik bende ilk gebelıgımde çok kötüydüm 4 ay dedım gibi hep kıstım hastanede serum falan takıyorlardı çok kötüydü ama bında öyle değilim şükürler olsun çok zor valla o kusma vs