• Çok kötü hissediyorum ?

Kızlar yarın 9 haftalık olucam ama bu 2 3 gündür kendını çok kötü hissediyorum basım kalkmıyor sürekli yatasım var yemek yapmak bile istemiyorum midem çok fena bulantı yok ama ekşi gibi çok acayip bir halde ara sıra bulantı oluyor bebekle ilgili bir sıkıntı değildir dimi ?

Handeaslan39
    Bebekle ilgili sıkıntı değildir bende öyleydim 11. Hafta itibariyle aşırı kusma ile devam ettim 3ay büyük ihtimalle sende öyle olucaksın halsizlik uyuma bulandı tiksinme normal ben serum alarak ayakta durdum

burcuburcu
      Yok 4 aylıkken bitti benim bulantılarım şuan 31 haftamdayım sadece sabah bulantılarım geçmedi

Handeaslan39 çok normal☺ Ben ilk 3 ay yemek yapmadm gbi bşeydi 💕 sonra geçio merak etmeyin bebişte iyidir hemen hemen hepimizin başından geçti aynı şeyler

Handeaslan39
        İçini ferah tut 4ay su dahi içemedim çok korktum bende senin gibi ama kontrollerini aksatma şikayetlerini de doktoruna bildir 🤔

Tugcealtinisik bende ilk gebelıgımde çok kötüydüm 4 ay dedım gibi hep kıstım hastanede serum falan takıyorlardı çok kötüydü ama bında öyle değilim şükürler olsun çok zor valla o kusma vs