Tugcealtinisik Handeaslan39 Bebekle ilgili sıkıntı değildir bende öyleydim 11. Hafta itibariyle aşırı kusma ile devam ettim 3ay büyük ihtimalle sende öyle olucaksın halsizlik uyuma bulandı tiksinme normal ben serum alarak ayakta durdum
Tugcealtinisik burcuburcu Yok 4 aylıkken bitti benim bulantılarım şuan 31 haftamdayım sadece sabah bulantılarım geçmedi
Tugcealtinisik Handeaslan39 Süt iç soğukta sıcakta olmasın ama bir bardağı yavaş yavaş çok iyi geldi bana denemende fayda var canımm
Handeaslan39 Tugcealtinisik deneyecegım canım valla bu sıralar çok fenayım ya korkuyorum bebekle ilgili sıkıntı sanıyorum 😏
Tugcealtinisik Handeaslan39 İçini ferah tut 4ay su dahi içemedim çok korktum bende senin gibi ama kontrollerini aksatma şikayetlerini de doktoruna bildir 🤔
1PrensAnnesi Handeaslan39 çok normal☺ Ben ilk 3 ay yemek yapmadm gbi bşeydi 💕 sonra geçio merak etmeyin bebişte iyidir hemen hemen hepimizin başından geçti aynı şeyler
Handeaslan39 1PrensAnnesi ya ilk gebelıgımde böyle bişey yaşamadım canım ama işte insan böyle olunca korkuyor doktora gitsem be diyecegım hani psikolojimi bozmayım diyorum 🙂
1PrensAnnesi Handeaslan39 haklısınız iyiki böyle bi platform var azda olsa kalbiniz rahatlamıştır ☺ Genelde kız bebekte bulantı çok olur diyolar kızdır belki bebeğnz
Guler30 Handeaslan39 bu gerinmek te hareket sayılıyor sa sorun yok ama tekme falan değil bana gore ittirip duruyor
Handeaslan39 1PrensAnnesi kız bulantı olmuyor 😂 Aman olmasın çok kötü o bulantı 🙂 Midem ekşiyor böyle acayip oluyor 😏
Tugcealtinisik 1PrensAnnesi Ekşi yedim hep erkek 4ay kustum su dahi içemedim serumlarla ayakta durdum ekşi tatlı yada bulantının cinsiyetle alakası yokmuş ya 😊😊
Ahmetasafmommms Tugcealtinisik su icememek bi bende var zannediyodum hala su icsem arada midem bulaniyo🤷🏼♀️
1PrensAnnesi Tugcealtinisik bende hep ekşi yedim bulantı yaşamdm hiç benmde erkek Bncde yokmuş ama genelleme snçta ☺
Handeaslan39 Tugcealtinisik bende ilk gebelıgımde çok kötüydüm 4 ay dedım gibi hep kıstım hastanede serum falan takıyorlardı çok kötüydü ama bında öyle değilim şükürler olsun çok zor valla o kusma vs
Tugcealtinisik Handeaslan39 Bide etraftan diyorlar ya kusuyorsun ne güzel kilo almazsın diye valla allahım kimseye vermesin çok zormuş benim ilk çocuğum daha 😊
Ahmetasafmommms Handeaslan39 oku oku canim iyi hissedersin ilk haftalarda hep oyle oluyo bn bugunler gecicek mi acaba diyodum sabahlari yatiyodm geceleri hortluyodm 😂
Tugcealtinisik Ahmetasafmommms Sabah kalktığımda hala su içemiyorum birde yemek arasında hala bulantı yapıyor