Sevilay06 Asiiilmom canim ben 21. Haftada hissettim ama öyle aman aman değil yumusak bir doku gibi bende senin gibi cok endise duydum ama cok şükür şimdi kıpır kıpır takla attığını hissediyorum 🤣
Asiiilmom Elaa_gozz gerçekten annelik hep evladı için endişe duymakmiş, su haftalar hizlica gecip gitsin artik🙏
Asiiilmom merve-a evett aslında şuan 100gr ne kadar orda oldgunu belli edebilir sakin ol, o iyi diyorum ama illa bisey alttan dürtüyor iste 🌿
Asiiilmom Ema1202 bi iç sesimi bir susturabilsem, aslında bilinç olarak bunun farkındayım ama his olarak sürekli iyi olduğunu teyit etme isteği oluyor 😔
Asiiilmom mertveannesi2211 evett canım aslinda sanırım tam olarak istediğim eve ultrason cihazı, ordan bakayim ki iyi mi, en son 1 ay olucak göreli insan illa istemesede kuruntu yapiyor😔
mertveannesi2211 Asiiilmom öyle canım o yollardan geçtik bizde seni çok iyi anlıyorum sadece biz boşuna kuruntu yapıp güzel dönemleri endişe ile geçirdik şu an hissetmemen çok normal bu enn güzel günlerini kuruntu ile geçirme 🙂 sonra biraz dur ya çocuğum dersin 🥰
Asiiilmom Ebru-EY evett canım kendimi telkin etmeye çalışıyorum bol bol, inşallah cuma günü yeni bi kontrol var tkr görünce bi süre daha kafam rahat olur🤍
ozozoz Asiiilmom benim de 16+2 ben de hissetmiyorum. İlk gebelik olduğu için hissetmememiz normal bence
Asiiilmom ozozoz tabi normal canım, işte bu hissiyatsizlik bi parça şuara huzursuz ediyor , 2 güne bir hastaneye gidesim var resmen😶🌫️
Asiiilmom Asliormanci oda olabilir canım tabi yabancıyım ilk gebelik ya belki minik minik işaret gönderiyor ama ben anlayamiyorum