Asiiilmom Kızlar merhaba, 16+1 olduk ilk gebelik doğal olarak hissetmek için tabi erken ama insan endişe ediyor bi sıkıntı var mı , bebek sağlıklı mi sürekli kafada sorular😞 siz nasıl başa cikiyorsunuz bu belirsizlikle
Senanur567 Asiiilmom biraz erken hissetmen aynı korkular bendede var canım bizde 19+6 günlüğüz bende ufak ufak vurur gibi hissediyorum ama bebek mi bağırsak hareketi mi tam çıkartmiyorum
Kubra_miray_szr Asiiilmom normal 16 hafta çok erken benim ikinci gebelik olmasına ragmendi ben 23 haftada net hisettim korkutmayın kendinizi bebeğimiz uslu biridir 🤗🤗🤗ve dogarkende akıllı olurlarmış
Minibebe Asiiilmom kızımı 21 haftada hissetmiştim şimdi oğluma hamileyim 15 den beri hissediyorum. İlk gebelik öyle oluyor
_aysenur8mikail_ 18 haftada ilk hissettim 20 den sonra düzenli oluyor şuan 23+2 baya net vuruyor artık
HSena38 Asiiilmom doktora gittigimde doktor bir sorun var demiyorsa kanama vs yoksa kendimi hiç düşünüp de üzmedim şükür gayet iyi bir şekilde büyüdü 🙊32.haftadayiz şuan o haftalarda çok zor dönemlerden gectigim halde dua ederek atlattık sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz evlatlarımızı 🌸💗
Elaa_gozz 18+6 dayım hâlâ hissetmedim ben de çok tedirğin oluyorum ama doktorum ve herkes normal olduğunu söyledi 🥰
Asiiilmom Elaa_gozz gerçekten annelik hep evladı için endişe duymakmiş, su haftalar hizlica gecip gitsin artik🙏
merve-a Asiiilmom Hiçbir belirsizlik yok sadece bebeğin hissedemeyeceğin kadar küçük bana doktorum 19. Haftada hissedersin dedi o hafta içersinde 1 kez hissetmiştim 22-23 haftaya kadar düzenli hissetmiyordum zaten 1 kg ye yaklaşınca düzenli hissetmeye başlıyorsun ☀️
Asiiilmom merve-a evett aslında şuan 100gr ne kadar orda oldgunu belli edebilir sakin ol, o iyi diyorum ama illa bisey alttan dürtüyor iste 🌿
Ema1202 Asiiilmom ben ilk çocuğumu 19 haftalikken hissettim şimdi 2. Ye hamileyim 16+5 günlük olduk daha hissetmedim korkmana gerek yok
Asiiilmom Ema1202 bi iç sesimi bir susturabilsem, aslında bilinç olarak bunun farkındayım ama his olarak sürekli iyi olduğunu teyit etme isteği oluyor 😔
Vildan8891 Asiiilmom korkmayın 16+2 yim bende 2 gün önce elim karnımda seviyordum 2 kere aynı yere bir tık oldu hissettim ertesi gün 1 kere yavaş yavaş başlıyor sizde hissedersiniz❤️🥰
mertveannesi2211 Asiiilmom 22+2 de hissetmeye başlayan ben 🙂 endişe ediyordum ama ultrason da oynadığını görünce içim rahat etmisti artık hiç endişe etme canım ultrasonda hareket ettiğini görüyorsundur mutlaka rahat ol az kaldı inşallah hissetmene 🥰
Asiiilmom mertveannesi2211 evett canım aslinda sanırım tam olarak istediğim eve ultrason cihazı, ordan bakayim ki iyi mi, en son 1 ay olucak göreli insan illa istemesede kuruntu yapiyor😔
Ebru-EY Asiiilmom ben 21-22 haftalarda hissettim. İlk gebeliğim. Bu kadar düşünmemeye çalış. Sabırlı olmak zorundayız her gebelik aynı değil. Ben sabret acelesi yok iyi olması önemli olan diyordum hep. Doktor kontrollerimde doktor iyi diyorsa sorun yok diyorsa sıkıntı yapma kendine
Asiiilmom Ebru-EY evett canım kendimi telkin etmeye çalışıyorum bol bol, inşallah cuma günü yeni bi kontrol var tkr görünce bi süre daha kafam rahat olur🤍
Papatyaa_01 Asiiilmom malesef günler geçmiyo ayda bi kontrol ama bende çok evham yapıyorum iyi midir nasıldır diye doktor daha 20.haftalarda hareketi hissedebilirsin dedi biz daha 14.haftayız :( sabrediyorum hergün dua ediyorum inşallah iyidir sağlıklı olur felan diye 🙏 yapacak birşey yok olacak olan zaten biz korksakda korkmasakda olacak inşallah Allah korur bebişlerimizi
Asliormanci Asiiilmom vanım belki hareketlerini bilmediğin için hissetmiyorsun gaz hareketine çok benziyor Mısır parlar gibi minik hareketle bi kac kes vuruyor karnına
Asiiilmom Asliormanci oda olabilir canım tabi yabancıyım ilk gebelik ya belki minik minik işaret gönderiyor ama ben anlayamiyorum