Sersel_15 Asiiilmom canım ilk gebelikte 20. Haftadan sonra hissedilirmiş doktoruma sordum hiç sıkıntı etme bi ay sonra hissedeceksin zaten
Ersagununannesi Bende 16+2yim hala hissedemiyorum ama o beni hissediyor diye rahatım. Benim hala doğru düzgün göbeğim bile çıkmadı en çok ona takıyordum ama o bile 20. Haftada başlar dedi doktorum o yüzden sabır 🥰🥰
Asiiilmom Ersagununannesi doğru canım onlar bizi hissediyor aslında, annelik işte illa bi varlıgini hissetme takıntisi😶🌫️🤍
mertveannesi2211 Asiiilmom öyle canım o yollardan geçtik bizde seni çok iyi anlıyorum sadece biz boşuna kuruntu yapıp güzel dönemleri endişe ile geçirdik şu an hissetmemen çok normal bu enn güzel günlerini kuruntu ile geçirme 🙂 sonra biraz dur ya çocuğum dersin 🥰
Asiiilmom mertveannesi2211 doğru canım, cuma günü randevu var ultrason da görünce biraz ddaha rahatlamış olucam inşallah 🌸
Sellmaseellma Asiiilmom hissetmedim ama 13.haftaya kadar her ultrasonda baya hareketliydi yerinde durmuyordu 15.haftadayım ultrasonda hiç hareketini görmedik malesef sakin sakin yatıyordu
B-ebek Asiiilmom aynı konuyu bende açmıştım geçen hafta, doktorum daha erken zamanın var dedi. Biliyorum sabirsizis ama endişe etmen sadece bebeğe zarar verir bunu unutma ☺️
Asiiilmom B-ebek benim endişe illaki bebeğe de geçiyordur tabi, forma da o yüzden yazdım aslında konuşup rahatlayim diye😇
Cgdm34 Asiiilmom hıssetmemen normal canım bende oyleydım acaba saglıklımı durumu nasıl dıye dusunuyordum ama gerckten bır anormallık olsa hıssedıyorsun annelık ıc gudusumu bılemıyorum .Ama sen korkma 20. Haftadan sonra yavas yavas hıssedıyorsun ama tekme seklınde degıl sonra sonra tekmeler guclu olmaya baslıyor ben 30. Haftamdayım bazen benı uyandırdıgı bıle oluyor 😂😂😂ama cok guzel duygu gerckten ınsallah sende tadacaksın👍
Sln_Elif Ben 19 haftada hissetmeye başladim..Ilk gebeliğim , ilk gebeliklerde geç hissetmek çok normalmiş :)şuan 20+3 aksamlari uzanirken hareket başliyor , dışaridan bile hissedilmeye başladik :) Canını sıkma bence
Sln_Elif Ben 19 haftada hissetmeye başladim..Ilk gebeliğim , ilk gebeliklerde geç hissetmek çok normalmiş :)şuan 20+3 aksamlari uzanirken hareket başliyor , dışaridan bile hissedilmeye başladik :) Canını sıkma bence
Halimbey Asiiilmom ikinci gebelik daha erken hissedilirmis ilk gebelik daha geç ilkinde 19. Haftanın içinde hissettim bu gebeliğim 16+2 hala ayırt edemiyorum