Neslihan5241 Sevvl zaman çabuk geçiyor ama tek sıkıntım şuanda doğum korkum 3 tane çocuk doğurdum ama bir tanede kürtajım var buda 4 cü oğlum ama 7 seneden sonra stres sardı beni geriliyorum ağrısı bir yandan krampları bir yandan 3 hafta kaldı şaka Maka derken
Asli2509 Elif1907 aslında bebek güzel pozisyondaysa gözükebilir artık ama devlet hastaneleri biraz geç söylüyorlar
3bebeli1kedili Yasemin97 😂 gece bazen kalkıyorum adam kedi yavrusu gibi yatağın köşesinde düştü düşecek üzülüyorum ama yapacak bir şeyim yok 3+1 olarak bence tüm yatak benim olmalı 🤪🤪
Yasemin97 3bebeli1kedili aynen öyle 😀ama maşallah cok guzel bı haftaya gelmıssın insallah daha da dursunlar
3bebeli1kedili Yasemin97 inşallah canım benim 35i görelim diyorlar bakalım rabbim izin verirse inşallah o günleri de göstersin ☺️🤲🏻❤️
Emotion07 3bebeli1kedili yaaa ne çok güldüm okurken Allah iyiliğini versin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrum 😘♥️
3bebeli1kedili Emotion07 amin canım benim sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın evladını ikinizde bir avazda kurtulursunuz inşallah 🫠🤗❤️