Qnl Sevvl hiç bilmiyorum sormuyorum da dün endol e başladık çok yüksek doz da kullandık progestan dedi sadece inşallah bu defa biter :(
Aysunercan Sevvl sayili gun cabuk gecer diyorlar gercekten oyle ne qra geciyor anlamiyorsun hem cok yavas hem cok hizli.birde esyalarini hazirlamaya baslayinca daha heycanli sanki yetistiremicekmissin gibi🥰
Sevvl Aysunercan bende bazen çok var diyorum ama şöyle bakınca 9 ay dolsa bile 5 ay var ki 9 ayı dolduruyoruz en fazla 4 ay vsr güne vurunca çok ama ay diyince hicbiseh yok💗
Hs20 Sevvl son 28 bizimde planli mecburi sezeryan olcak 39+4 de ama ben daha erken bekliyorum açıkçası
Hs20 Sevvl benim ilk oğlum 3 yaşında Alperen şimdiki Alparslan olcak😂😂sağlıklı ve zamanında gelsinler inşallah
Alparslann Sevvl inanmıyorum bizde bunun adına Alparslan diğer çocuğumuz da erkek olursa Alperen istiyoruz 😂 hatta eşim ordu kuracak 3. De erkek olursa Alptekin koyucam diyor 😂😂😂
Anne2727 geyiksaniye uygulamaya gore benimde 33 ama sezeryan olucam haftaya gun alicam kac haftada alicak sizi sezeryana 🙏
Asli2509 Elif1907 aslında bebek güzel pozisyondaysa gözükebilir artık ama devlet hastaneleri biraz geç söylüyorlar
Elif1907 Asli2509 özele gidiyorum canım da bu hafta c.tesi ikili taramaya gidicem olmazsa doktora bi sorarım😊 intenetten araştırdığım kararı ile 16.haftada netleşiyormış o yüzden bende 16yı bekliyordum😄 eğer bilirse çok güzel olur yaa 😍 senin kaç haftalık?
Sevvl Qnl inşallah biter bende gideceğim cumartesi soracağım herşeyi rahim ağzı kısalığıni kanamayı ve cinsiyeti 🙏