Bergenim İkiz kızlarım olacak inşallah 124gun diyo doktorum şubat 13dior ama ikiznoldu için 3hafta önce aliriz diyo Ocak sonu ortası Allahım saatinde vaktinde dünyaya getirsin yavrularımızi kız anneleri isim tavsiyesinde bulunun bir türlü bulamadım.🙊❤️
Sedaattar Maden burda anlatmayı çok istedim ama benim doğumum çok uzun ve zorlu geçti inşallah sizinki kolay geçer
Gny18 Driia Allah razı olsun canım. Sağ salim al kucağına inşallah. 35+1 doğdular 2300,2280 kg küvöze girmediler çok şükür. Doğumum sezeryan oldu.
Yasemin97 3bebeli1kedili bebeler gelmeden gezebıldıgın kadar gez uyuyabıldıgın kadar uyu rahatla yapabıldıgın hersey yap benden sana tavsiye canım 😂
3bebeli1kedili Yasemin97 😂 kız yatak odasından salona zor geliyorum içimden deli gibi gezmek geliyor ama kaplumbağa hızında hareket ediyorum 🫣 bol bol yatıyorum valla iki hafta daha tutayım içimde diye 🙈
3bebeli1kedili 114311 valla çok güzel bir duygu rabbim herkese hayalini kurana nasip etsin inşallah az kaldı kavuşmaya 🤗 sizlerde sağlıkla sıhhatle kavuşun kuzunuza inşallah 🤲🏻
Yasemin97 3bebeli1kedili ay sorma ya anılarım canlandı yattığım yerden eşim ittirıyordu da kalkabılıyıdum
H-defne1 Meresss evet o kasılmalar bende de başladı ama sancım yok ilk doğumum adet sancısı gibi geliyormuş öyle bişey olmuyor
3bebeli1kedili Yasemin97 😂 gece bazen kalkıyorum adam kedi yavrusu gibi yatağın köşesinde düştü düşecek üzülüyorum ama yapacak bir şeyim yok 3+1 olarak bence tüm yatak benim olmalı 🤪🤪