• Gebelik
  • Ecoprin 150mg ve progestan 200 mg kullananlar

Rabiakumcu ecopirini hamileliğimin başından beri kullanıyorum kalp durması sonucu bir kaybım vardı. 23.haftadan itibaren de serklaj olduğum için progestanı kullanıyorum. Doktor her ikisini de doğuma kadar kullanacaksın dedi. Şuan 28 haftalığız

iremkarademiir 25 mm di sanırım hastanede yatırdı bir gün iğne yapıldı dinlendim vajinal progestan almaya başladım çıkarken 30 mm dedi bu bizi idare eder ilaca ve istirahate devam et dedi bende işten izne erken ayrıldım o haftadan beri evdeyiz en son da 32 de ölçüm yapmıştı iyi dedi sadece inşallah hayırlıca sizde bende vaktinde sağlıklıca kucağımıza alırız

Rabiakumcu yine de siz doktora sorun ama yüzde 90 yasak oluyor. Ayrıca fitil olarak alırsanız ilacı yan etkisi daha az. Yoksa mide bulantısı baş dönmesi ve uyku yapıyor. İçilen ilaç aynı zamanda fitil olarak kullanılabilir farklı bir ilaç almanıza gerek yok . Fitil olarak kullanmayı da doktorunıza sorun

Rabiakumcu hamileliğimi öğrendiğimden beri progestan fitil olarak kullanıyorum ve ecopirini de 100lük

durumom2022 teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebelerimize🤍 birde mesanende baskı hissediyor muydun arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu da var bende ondan mı bilemedim

Rabiakumcu haftada 1 kere birliktelik yaşayabilirsiniz ancak yorucu olmayan ve kısa süreli olma şartıyla demişti birde progestanı ben ağız yoluyla kullandım bende sadece gün içinde uyku yapıyordu başka yan etki görmedim

Ecoprin 12. Haftadan beri kullanıyorum

1. Haftada keseceğiz

Rabiakumcu ben yaklaşık 3 aydır progestan kullanıyorum canım doktorum asla ilişki yasak demedi ki özellikle sordum ben. Ayrıca perinatoloji doktorumda ilişki yasak demedi

Rabiakumcu her hastanın durumu başka canm bide tüp bebek süreci bambaşka o yüzden takılma gerek olsa yazardı

durumom2022 aynı şekilde ben de evde istirahate geçtim, zor olsa da yatmak dayanicaz artık… Sağlıkla gelsinler