• Gebelik
  • Ecoprin 150mg ve progestan 200 mg kullananlar

Rabiakumcu bende aşılama ile hamile kaldım 12. Haftaya kadar progestan kullandırdı doktorum sonra erken doğum riski oluştu rahim boyu kısalığından 28. Hafta da yine başladık 34. Haftam bu hafta son kesicez artık
Ama ecoprin hiç kullanmadım

Rabiakumcu daha önce 1 düşüğüm olduğu için progestanı 12. Haftaya kadar kullandım. Düşük riskim falan yoktu önlem için verdi. Aynı şekilde coraspin de kullanıyorum.

Rabiakumcu bende tüp bebek ile hamile kaldım şuan 18 haftalık 11. Hafta sonuna kadar progestan 200 mg iki sabah iki aksam fitil olarak kullandım ki progestan düşük önleyici igneyide karından vuruyordum düşük riskim olmamasina rağmen ecopirin 150 mg kan sulandırıcı hapı hala kullanıyorum 20-22. Haftaya kadar devam demisti doktorum kontrolde tekrar konusucaz

Flyderndkk anladım canım.bende sordum düşük riskim mi var ondan mı dedim hayır ilaçla hamile kaldın o yüzden dedi.korktum açıkçası.bide şimdi olurya eşimle ilişki falan olur düşüğe neden olur belki ondan falan mı derim kendimce

Rabiakumcu bende 6haftalik gebeyim 🥰 corasprin folik asit ve Protestan vajinal fitil kullanıyorum günde 3 kere yarın randevum var daha ne kadar kullanırım bilmiyorm

Rabiakumcu canım progesteron kullandığın sürece ilişki yasak oluyor zaten. Ben 35 haftadır progesteron kullanıyorum ama daha önce düşüklerim var ve femera ile hamile kaldım

merve211 bana sadce progstoran ve ecoprin verdi .iğne falan vermedi ama iğnede mi ol adı gerekiyor.doktorum bazen çok yoğun oluyor ve reçete numarasını eksik yazdığı oluyor.önünüzden dedim iğnede mi olması gerekiyor diye

Rabiakumcu ay bende simdi doktordan geldim canım benimde kahverengi akıntarım var ilk iğne oldun bu satten sonra progestan kullanıcam ilk ağızdan dedi sonra vajinadan dedi ne kadar kullanırım bilmiyorum

Betulxxx ya ilişki yasak mı oluyor hiç yasak yapın yapmayın demedi.bende ondan korkuyorum yani yanlış bişi yapmayalım diye.söylediğiniz iyi oldu.bu ilacı kullandığım sürece yasak olduğunu bilmiyordum canım

Gamzecem bu progestoran hap değilmi ya ço ğu kişi fitil olark demiş .bana reçetede oral olark yazılmış

Rabiakumcu merhaba ben ilk gebeliğimde (6.5 haftada düşükle sonuçlandı) ve bu gebeliğimde de progestan kullandım. Bu gebeliğimde de ilki düşük olduğu için verdi doktorum. Ve 3 ay kullandım. Oral ya da vajinal olarak alınabiliyor. Bana vajinal olarak almamı önerdi doktorum. Çünkü oral olarak aldığımızda yan etkileri görülüyormuş. Çok şükür 3 aydan sonra bıraktım ve şuan 36 haftalığız. 🥰

Rabiakumcu doktorum normal ultrasonla bakarken hep kontrol eder o hafta da kısamı sanki bi vajinal baksam dedi bende olur dedim vajinal ultrasonla ölçüm yapınca kısalmış dedi

Rabiakumcu ecopirini hamileliğimin başından beri kullanıyorum kalp durması sonucu bir kaybım vardı. 23.haftadan itibaren de serklaj olduğum için progestanı kullanıyorum. Doktor her ikisini de doğuma kadar kullanacaksın dedi. Şuan 28 haftalığız