Gzmklncc Esraliiii hamile olduğumu düşünmüyordum şöyle ben bu ay hiç çocuk İçin ilişki yaşamadım yani hatta dur geçen ayki günleri atıyım yumurtlamaya gelmiş normal heralde
Gzmklncc Esraliiii benim iki gündür herşeyden midem bulanıyor tiksiniyorum en sevdiğim şeylerden bile be yersem direk çıkarıyorum ki çoğu zaman yiyemiyorum bile ondan yaptırdı yengem test yoksa ben hiç düşünmedim yapmayı öbür ayı bekleyim dedim
Esraliiii Gzmklncc çıkmaz ama kimyasal gebelik ise cok silik çıkması normal siz bi saglok oagına gidin
minipanda Gzmklncc pıhtılı şekilde adet olmuşsun,gebelikte bulantı 6.haftadan sonra olur belirti aramayın.bu test bendede yalancı poztif çıkardı başka testle deneyin bide
Gzmklncc Esraliiii inşallah doktoruma yazdım diğer testide yap aklın kalmasın ama yanılma payı çok az diyor
Aysecan0335 Gzmklncc hadi hayırlısı böyle kuruma çizgisimi oluur çok sevindim iyi düşün artık iyi olsun rabbim gönlüne göre versn inşallah 🥰
1ciftyesilgoz Canım teste göre var hamilelik. Ben de böyle öğrendim adet olmuşum üstüne görme sandım ama benimkisi malesef dış gebelikti. Umarım seninkisi sağlıklı bir gebeliktir 🤲
Gzmklncc 1ciftyesilgoz inşallah 🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın 🫶🏻 Ben zaten sen lekelenmem oldu adet bitiminde diyince şüphelendim iki gündür mide bulantısı kusma tiksinme vs vs gibi belirtilerim vardı aşırı bel ağrısı öyle olunca yengem zorla yaptırdı böyle çıktı🥹🥹
1ciftyesilgoz Gzmklncc aa hatırladım evet yap demiştim ben sana test😳 insan şoka giriyor cidden hiç beklemezsin . Yarın ilk işin kan vermek olsun canım. Orda da pozitifi gördükten sonra da 2 günde bir kan ver düzeni yakalayana kadar . Hayırlı olsun ❣️
Gzmklncc 1ciftyesilgoz çok teşekkür ederim evet sende yap demiştin ben öbür ayı bekleyim dedim ama iki gündür olan belirtiler mahvetti beni yarın özele gidip kan vericem inşallah doğrudur test 🙏🏻 Çok teşekkür ederim rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻