minipanda Gzmklncc pıhtılı şekilde adet olmuşsun,gebelikte bulantı 6.haftadan sonra olur belirti aramayın.bu test bendede yalancı poztif çıkardı başka testle deneyin bide
Gzmklncc minipanda markası neydi testinizin ? Doktorumla görüşerek yaptım belirtiler çok normal dedi pıhtılı gelme sebebi rahim duvarında kalan pıhtılardır hepsi aynı anda bırakmış olabilir dedi🥰
Gzmklncc minipanda eşim sabah aldı nöbetçi eczaneden yine aynı çıktı sonuç ama bilemedim ki kan veriyim akşam en iyisi
Gzmklncc Cerentstn son halini de ekledim bide aynı markayla başka zamanda yaptım onuda ekledim sabah da başka marka almıştı eşim oda silik gibiydi şimdi kopkoyu
Fgbebek-1 Gzmklncc canım bende erken gebelik yaptım senin attığın resim gibi hayalet gibi çizgi gördüm suyu nereye damlattın ki sonra çizği netleşti
Ayytacc Gzmklncc insAllah vardir canm en iyisi kan vermek test bozuk olsa oyle net cizgi cikmazdi ya cikmazdi yada daginik cizgi cikardi kan verince haber et merak ederim
Cerentstn Gzmklncc o zaman var hayırlı olsun benim başta o şekildeydi kuruluk çizgisi sandım kan verince çıktı
Gzmklncc Fgbebek-1 akşam özele gidip vericem inşallah vardır test yanıltır diyenler çok var aşırı korkuyorum şuan
Gzmklncc Ayytacc akşam özele gidicem 9 gibi felan çıkar muhtemelen sonuç haber veririm dua edin sizde 🥹🌸