Gzmklncc Limonzeytin ben adet oldum dye pek sanmıyordum yengem yap dedi aklımız kalmasın diye çok kasık ağrısı ve bel ağrım vardı o yüzden yaptım yoksa öbür ayı beklicektim kanda sabah yapınca yine böyle çıkarsa vermek istiyorum
Baby66 Gzmklncc şuan aynı durumdayım ama benim adetime 1 gün daha var acaba var mı bi şeyler inşallah vardır ☺️
Gzmklncc Baby66 inşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 hayırlı haberler ver sende 🙏🏻🫶🏻
Sushiii Gzmklncc canım benimde bu şekilde çıkmıştı ama henüz 3 haftalık hamileydim sağlık ocağına gidip betana baktır muhtemelen var bir kaç gün üst üste gidip betana baktır varsa zaten değerler yükseliyor
Gzmklncc Sushiii sabah bir daha yapıyım yine aynı çıkarsa gidiyim kollarım delik deşik oldu valla bu süreçte hep
Gzmklncc Esraliiii valla bilemedim ki bu ay normal kanama 1 gün sürdü pıhtı şeklindeydi diğerleri lekelenmeydi önceki aya göre tam 5 haftalık oluyor adet biter bitmez ilişki oldu ondan olabilir mi acaba dedim
Gzmklncc Esraliiii 1 ekimde oldum leke geldi 2 ekim öğlene kadar gelen olmadı sonra pıhtılı kanama oldu 3 ekimde yine leke oldu 4 gün sürerken 6 gün sürdü 5 gün lekelenme yaşadım yani 🥹
Gzmklncc Esraliiii hamile olduğumu düşünmüyordum şöyle ben bu ay hiç çocuk İçin ilişki yaşamadım yani hatta dur geçen ayki günleri atıyım yumurtlamaya gelmiş normal heralde