Gzmklncc Belirtilerim ve rüyalarımı bilenler vardır birde Cumartesi günü sezeryana giriyordum rüyamda 😂 Bugün test yaptım ilk idrarla yapmadım etkisi var mı bilmem yeni yaptım silik çizgi sizce var mı birde adet görmüştüm ama lekelenmem devam etmişti
Gzmklncc Gzmklncc normalde daha belirgin ama fotoğrafta iyice belli olmamış suda tuttum kuruma çizgisi mi diye ama
hemsiree Gzmklncc varsa da çok yeni ama ben bu kaset testlere güvenemiyorum ya. yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testlernden yapın. buna göre biraz daha pahalı ama en azından emin olursunuz. ya da direkt kan verin 😊
TTtutku Gzmklncc acaba degil benimde ayni ama aynisiydi suan hamileyim 16 haftalik kesinlikle hamilesin. Biliyomusun bende ruya gormustum kucagimda siyah sacli erkek bebek ve oglumu bekliyorum.
Gzmklncc Gamzecetin en son 1 ekim adet gördüm lekelenmesen say demişti doktorum 2 gün gecikmeyle 2 ekimde sadece pıhtı şeklinde kanamam oldu 4 dün süren adetim 1 gün yoğun sürdü değer günler lekelenmeli birde 2 gün daha lekelenme yaşadım peçeteye geliyordu sadece
mavipapatyaa Gzmklncc bence sen yarın sabah da bi dene yine ayni şekildeyse kan ver. Benmde böyleydi bi ben görmüştüm eşim diyordu hayal görüyorsun heraldede kan verince cok düşük deger çıkmıştı.
mavipapatyaa Gzmklncc ay dayanabilirsen soyleme 😂 ben dayanamayip teste soyledim zaten inanmadi sabah gidip hemen kan verince oyle supriz bisiler yapmıştım. Bi testini de atma yarın sabah Da bi dene bakalım az da olsa daha belirginlesmesi lazım.
Gzmklncc hemsiree erken gebelik testi hatalı çıkıyor dediler kasetler daha net dediler ben 2 tane kaset almıştım o yüzden 🥹
Gzmklncc mavipapatyaa normal bakınca ikisinide görüyorum silik çizgi ama fotoğraftaki gibi silik değil bekleyim sabah ilk idrarla yaparım gerçi gece kalkıyorum 5 te o zaman yapsam nolur 😂