mikaa QUEEN088 34 heftelik erken dogus edende korpeniz nece gun kuvezde qaldi? Biraz melumat vere bilersiz? Hekiminiz kim idi? Necehe kilo anadan oldu?
QUEEN088 mikaa 2450 qram doğuldu.2300 düşdü.1 həftə qaldı.Doktor da Xuraman Əlibəylidi Bmp Medilux filialındadı.Doğuş qiyməti 800 idi .Ama indi bilmirəm neçə olub.
QUEEN088 Sarahh Məndə hissiyyatım))çox güclüdü indidın yoldaşıma deyirəm😂😂😂filan gün doğacam.Sağlıqla gelsinler🥰
Turkash QUEEN088 artıq o qeder sebirsizlenirem ki, her shey ediirem ki gelsin artıq 😁 xurma da yeyirem , ananası düzü hech bilmirdim ))
QUEEN088 Turkash İnternetdede rahat doğuş üçün hərəkətlər var.Hamısın yoxla birdə bitki çayı doğuşu rahat edir.Hamısın yoxla .Allah böyükdür xeyirli xeberlerini eşidək🤲🏻🥰
QUEEN088 Ayytacc Hər ailədə uşaq fərqli formalaşır.😄Mən ətrafımda yaxşı gördüyüm üçün pis düşünmürəm.Və bunun üçündə hərgün oğluma herşeyi başa salıram.🙃Teki salamat olsunlar mən onlar arası yaxşı olması üçün yol tapacax)Anayam😁
Ayytacc QUEEN088 he orasi eledi can biraz cetin anastilar artik boyuduler ele sixinti yoxdu cox sukur 3cu nece olacaq bilmirem xeyirlisi allahtan
1fatime_2003 Ulkr__ he olur herdende ele bilem tullanır dusur çox vurur aşağıya mende sol terefde çox olur ağrı birde vajinalda olur sizdede olur vajinalda ağrı birde sumuy ağrıyır ?
Ulkr__ 1fatime_2003 menim de qarnim birden vibrasiya verir mende de sol terefde olur cox vaxt vaginalda da agri olur amma men qorxuram
QUEEN088 1fatime_2003 Suyumun yarısı getmişdi sonra doktora getdim ağrım var dedi qalx baxım.2cm açıqlıq vardı.Sonra suni sancı verdilər.Birdənə o sancı məni incitdi amaki güc vermək daha rahat idi .Yəni qorxulu düşünmə.Tərsinə özünə və uşağın üçün ən xeyirlisi odur
QUEEN088 Turkash 34 həftədə oldu suni sancı məni yordu.Ama türklər demiş ıkınmakda tez çıxdı.😅.36 -37 heftedeye qeder qalmaq qismət olsa 100% rahat doğuş üçün idmanlar edəcəm.