Turkash Leyla_z ahaa artıq sancıların teze teze bashladıgını hiss etdiyinizde isti su qebul edin evde bir az sancını chekin xestexanaya tez getmek meslehet deyil ☺️
Melek2121 QUEEN088 sabah inşallah 30 hefte oluruq😍❤bel agrisi ve mede yanmasi xaric herşey yaxşidi. 🙏
Melek2121 M_glsm salam xanim postnuzu oxudum mende inşallah baku medicalda doğum edecem ne apardiz ana çantasinda men neler qoyum deyirler özleri verir herşeyi ? 🤷♀️qalmişam bele
M_glsm Melek2121 salam aha beli her şeyi özleri verirler🥰 ama men özüm üçün geyim qoymuşdum orda geyinmeye ve cıxış üçün. Elave şampun diş şotkası kasmetikalar falan🥰 usaq üçün hec bir sey almirlar sadece cıxış geyimi🥰
Sevgi2023 Nazli777 salam xanimlar mende axirki axtardim bolmeni tapdim😍mende Rusyada yawayiram 27heftelikdi mendede sag salamat qurtarariq inwallah hamimiz
Ayytacc QUEEN088 valal hec yaxsi kecinen gormedim can bizimkiler gozunu acti bir birilerini gordu her gun evde boks var arada olanda mene olur
QUEEN088 Ayytacc Hər ailədə uşaq fərqli formalaşır.😄Mən ətrafımda yaxşı gördüyüm üçün pis düşünmürəm.Və bunun üçündə hərgün oğluma herşeyi başa salıram.🙃Teki salamat olsunlar mən onlar arası yaxşı olması üçün yol tapacax)Anayam😁
mikaa QUEEN088 34 heftelik erken dogus edende korpeniz nece gun kuvezde qaldi? Biraz melumat vere bilersiz? Hekiminiz kim idi? Necehe kilo anadan oldu?
QUEEN088 Turkash Yaa 😄sən bu saniyədə doğa bilərsən.Uşaqliq boynu yumşalması üçün ananas yemek meslehetlidi🫣
Turkash QUEEN088 artıq o qeder sebirsizlenirem ki, her shey ediirem ki gelsin artıq 😁 xurma da yeyirem , ananası düzü hech bilmirdim ))
QUEEN088 Zehra_Aghaverdi Caan az qalıbda yəqinki normal olar elə olmağın.😊Sabah xeyirli xəbərlər eşidəsən