QUEEN088 1fatime_2003 Suyumun yarısı getmişdi sonra doktora getdim ağrım var dedi qalx baxım.2cm açıqlıq vardı.Sonra suni sancı verdilər.Birdənə o sancı məni incitdi amaki güc vermək daha rahat idi .Yəni qorxulu düşünmə.Tərsinə özünə və uşağın üçün ən xeyirlisi odur
QUEEN088 Turkash 34 həftədə oldu suni sancı məni yordu.Ama türklər demiş ıkınmakda tez çıxdı.😅.36 -37 heftedeye qeder qalmaq qismət olsa 100% rahat doğuş üçün idmanlar edəcəm.
Ulkr__ 1fatime_2003 menim de qarnim birden vibrasiya verir mende de sol terefde olur cox vaxt vaginalda da agri olur amma men qorxuram
1fatime_2003 Ulkr__ mende qorxurdum hekime dedim dedi olur birde ki mende dedi usağ aşağı tez dusub onuncun karsed yazdı sizde gedende hekiminize deyin
Turkash Sensiz siz de Rusiyada yashayırsınız?) men de burdayam, Perm sheherinde, neche heftelikdi sizde?
DamLa_s mikaa valla yanına getdiyim ginekoloqdan hamı razıdır hətta demək olarki bütün qohumlarımızı o doğuş və kesr edib hətta bacımıda🤣
Sensiz Leyla_z təzyiqdəndə ola bilər. Mən ilk aylarda vapşe çölə çıxa bilmirdim davlenyam düşürdü birdə ürəy bulantılarım çox olub. O vaxtlar yadıma düşəndə pis oluram. İndi şükür Allaha yaxşıyam
Leyla_z Sensiz hekimimde deyir tezyiqdendi yox derecededi tezyiqin ama kardioloq dedi baş ağrısı vermirse senin üçün o tezyiq normaldı müalice yaza bilmerem dedi
mikaa DamLa_s dovletde adeten kesr kesiyini gobeyin biraz altindan , ( tumanin xetti oldugu ) hisseden edirler. Ama ozelde vaginanin ustunde kicik bir kesikden edirler o da qisa vaxtda hem sagalir hem de demek olar hec gorunmur
DamLa_s mikaa başım çıxmır ilk olacağ deyə ama belə ginekoloqumun etdiyi kesr əməliyyatlarına baxıram instada o qədərdə böyük deyil🙄
mikaa DamLa_s eynen menimde 17 yashim var idi ilk dogusda demek olar hecne bilmirdim. Indi o kesr kesiyi olan hisseni ozelde kesdirib atacam yerine daha az gorunur olan estetik tikis etdirmeye calisacam)
Sevgi2023 Nazli777 salam xanimlar mende axirki axtardim bolmeni tapdim😍mende Rusyada yawayiram 27heftelikdi mendede sag salamat qurtarariq inwallah hamimiz
mikaa Leyla_z qaniniz asagidi belke? Menimde qanim asagidi ve 88 in 50 ye tezyiq menim ucun cox idealdi