Leyla_z Gnlvn şükür esas uşaq normal inkişafda olsun qarın çatlarıda esasen genetik olur menim derim dehşet qurudur ama heleki qarnımda çat yoxdu bir ikidene popomda var ama 😁
QUEEN088 Gnlvn Məndə)elə etdim😂bu hamiləlikdə )yataq rejimində çox oldum deyə)nenem çoxbilmişdi başa düşüb🤣🤣🤣hamıya yaymışdı
Gnlvn QUEEN088 😂😂 men mama gili tenbihlemişem sussun😂 parti de etmişem hetta qarnım olanda paylaşıb ele bildirecem😁 mence en doğrusu beledi bilib ne edecekler👍🏻
Zeynonun_annesi aytac555 Sağ Salamat qucağınıza alasınız 🤲🤲 kimdi qohumunuz? Mənim qızım da iyulda 45də doğulub
Leyla_z QUEEN088 men 3 dene ard arda düşünürem üçem kimi 😄😄 ama yoldaşım istemir deyir sen mende eseb qoymamısan biri besdi 😄
Onurs_mommy Gnlvn aha cinsiyeti 14cü həftənin tamamında getmişdim dedi ki oğlandı. Doplerə yox amma 17-18ci hefte arasında dediki gel 4lü test edek. 2linin vaxtını ötürmüşdüm edə bilmədik. Siz bu 2li ve 4lü testleri vermisiz?
Leyla_z Onurs_mommy men heç birini vermedim 16 heftede 4d uziye düşdüm dedi her şey normaldır mence ehtiyac yoxdur çünkü o testler çox vaxt yanlış çıxır
Gnlvn Onurs_mommy men cindiyyetimi 16 hefteyr az qalmış öyrendim ki qızdı)) sağ salamat hamımızda inşAllah🤲🏻 He men 2 li test etdim 13 heftede. 16 heftemde dedi doppere yazılım Azer Ferecova gelen hefte gedecem heyecan var😬
Onurs_mommy Leyla_z 4D uzini ancaq 16ci heftede edirler? yeni onan sonrada getsem olar? Bu 4D dopler dediyinizdi?
Onurs_mommy Gnlvn Men de parti elemisem sekilleri hele paylasmamisam sizin kimi gozleyirem qarnim bilinsin sonra😄 Hemde goz nezerden adam biraz qorxur
Leyla_z Onurs_mommy elbetde olar ne vaxt istesez xeyir dopler deyil adi uzidi amma 3 d den biraz yenidi sadece
1fatime_2003 QUEEN088 salam 2 ci hamiləliy qismət olursa ilk doğus olacaq 🙏34+1həfəliyiy bizde bel ağrısı kurey ağrısı karın mede yanması ürey bulanması yuxusuzluq vs, bileceyiniz herbirsey qarışıb bir birine
Ulkr__ 1fatime_2003 salam aramızda iki gün var sizde de qarinin aşağısında arada ağrı basqi hiss olur?
Onurs_mommy Gnlvn InsAllah hamimiz sagliqli alaq qucagimiza🤲🏻 mene sozun duzu dopler demedi hec kime de yoneltmedi. Birce dediki 17-18 arasi gel 4lu test edek. Goresen niye dopler demeyib mene?
QUEEN088 Onurs_mommy Ay saol mende bidefe düşük oldu.Nesil bildi.Özüm bu defe gizledim çoxunun xetrine deydi.Heç)vecimədə deyildi.Özüm bilərəm
1fatime_2003 Leyla_z Leyla_z hele mendede çoxdan başlayıb can gun gettiyce artır dayanılmaz olur 🤕insallah sağ salamat alağ qucağımda yadımızdan çıxar