Onurs_mommy Gnlvn InsAllah hamimiz sagliqli alaq qucagimiza🤲🏻 mene sozun duzu dopler demedi hec kime de yoneltmedi. Birce dediki 17-18 arasi gel 4lu test edek. Goresen niye dopler demeyib mene?
Leyla_z Onurs_mommy menede hekimim 4 d uziye getdiyim üçün dedi doplere ehtiyac yoxdu amma men 26 heftede getdim doplere 18 de getmeniz yaxşıdı 4 lü testdense etraflı ensesine ölçülerine baxacaqlar
Gnlvn Onurs_mommy mence siz gedende diyecek ki 20 hefteye randevu alasız Azer dr a doppler 20-23 heftelerine kimi oluna bilir.
Onurs_mommy Leyla_z 17ni tamamlayib getsem olar? 4D uzi ucun. 18e kimi gozlemek isdemirem sebirsizlenirem
Leyla_z Onurs_mommy elbetde olar 16 da getmişdim men hekime demeden kağızları görende hekim dedi ne yaxşı getmisen ondan sonra test istemedi
Onurs_mommy Leyla_z He cox sag olun. O zaman men 17ni tamamlayim gedim ya 4lu test ederik ya da 4D uzi. Hansini meslehet gorse ikisinen birini edecem
Rafaelli QUEEN088 29heftemızdeyık, ayag bel agrısı mede yanması başlayıb artıq , geceler yatmaq cetınleşıb🙃😁
QUEEN088 Rafaelli Mende bel ağrisi vardi sən demə sinir ağrısıymış hekim krem yazdı düzeldim😄 Mede yanmasinin çarəsi soyuq süd və gastratus sirop)
Leyla_z Onurs_mommy he hekiminizle meslehet edin deyin test vermesem 4d etdirsem olaar çünkü inanin internetdede araşdıra bilersiz men öz etrafımdada görmüşem doğru çıxmır
Leyla_z Gnlvn bele deyimde men bilen kimi bacıma birde bibim qızına dedim onlarda sağolsun bütün nesle yaydılar 😄 yoldaşımda öz nesline yaydı ağzımızda söz dayanan deyil 😄😄😄
1fatime_2003 Leyla_z Leyla_z hele mendede çoxdan başlayıb can gun gettiyce artır dayanılmaz olur 🤕insallah sağ salamat alağ qucağımda yadımızdan çıxar
Minikimsinn Salamm hamıya ) mende 15 +4 həftə hamiləlikdir inşallah hamımiz sağ salamat qucaqmiza alarıq ) arada bel ağrılarm olur sağ tərəfdə asaqi hisse bu normaldı? belə bu güne kimi şükür ürək bulanma qusma kimi şikayetim olmuyub
Onurs_mommy Minikimsinn Mende de 15+3) Demek olar eyniyik sag salamat alaq qucagimiza🤲🏻 Bel agrilari normaldi en cox da ayaq uste cox qalanda olur. Siz uzu asagi rahat yata bilirsiz? Men yatiram ama vicdan ezabi cekirem) Uzu yuxari da yata bilmirem gozume yuxu getmir