Guzelhayat QUEEN088 36hefte oldum bugün on gün falan vaxtım qalib sezeryanla olacam haminin bebisi xeyirli olsun 🤗🤗😍
Zeynonun_annesi aytac555 Sağ Salamat qucağınıza alasınız 🤲🤲 kimdi qohumunuz? Mənim qızım da iyulda 45də doğulub
Ulkr__ aytac555 men de isteyirdim 45 de edim amma xarici vetendasam deye onsuz dövlətə pul odeyecem ona gore o pulu da üstünə qoyub real klinikada olacam. Siz doğuş üçün ne qədər pul odeyeceksiz
Guzelhayat QUEEN088 aminnn istanbula gelin gəlmişəm indide gozleyirem mamam gelsin dogusta yanıma qaynanam da yaxşı baxır sagolsun.
QUEEN088 Guzelhayat Mama yanında olanda daha rahat olur.Mende bu hamilelikde tek baxacam qaynanam ağrıyır deye komek ede bilmicek
aytac555 Gunesh25 sen o zaman bir iki gunde sebr et birde yoxla tundlewecekmi deye ve elametlerin yaranacagmi deye elametlerin olmayada biler ancaq bezi insanlarda hec olmur cunki
Onurs_mommy Qizlar Salam hamiya. Men de 15+3 heftelik hamileyem. Uzide hekim dedi ki usagin cekisi 92 qramdir. Normaldi sizce ? mene bir az cox geldi
Onurs_mommy Aytac2003 Xeyr ilk hamileleyimdir dogusu da ona dusunurem. Raziyam hekimimden mualice hekimim de özü olub
Elilar2225 Ulkr__ 3ay evvel dogusum olub özelde usagcun hecne birce cixmamisdan gabag xestexana cixisi lazim oldu. Ozume amma alt paltari ve korset. Galan herseyi ozleri temin etdiler. Xestexana cixisiniz ucun lazim olanlari ise cixan gun getizdire bilersiz
Ulkr__ Elilar2225 hee men de ozelde olacam deyirlər hecne lazım deyil amma men aparmag istiyerdim en azindan tapicka falan. Doğuşdan sonra yaxinlarinizi yoldaşınızı görmeye icazə verilir?
QUEEN088 Gnlvn Məndə)elə etdim😂bu hamiləlikdə )yataq rejimində çox oldum deyə)nenem çoxbilmişdi başa düşüb🤣🤣🤣hamıya yaymışdı