Leylaayla QUEEN088 Salam qizlar men 18+1 hamileyem arada bele agrilarim olur qasiq etrafi qarnimda sizdede olur?
Leyla_z Leylaayla men 28 hefteyem 3-4 hefte olar ağrılarım dayanıb sağ terefimde göbeyimde çox ağrılar olurdu normaldı narahat olmayın uşaq böyüyür özüne yer edir deyedi
Leyla_z Gnlvn doğrudu mendede bilinmirdi birden bire 1 heftede nece çıxdısa qarnım özümde şok oldum 😄 ama qorxmayın hamida ele böyük olmur mendede normaldı
AdaKaranfili Leyla_z onda mənə hekim heçnə yazmamisdi.sadece istirahət ettim.birde dedi uşaq böyüdükcə oz özüne itecek.heqiqeten de 12.heftede artıq yox idi.indi ise istirahət mümkün deyil körpə uşağım var onla məşğulam bütün gün qucağımdan düşmür
Leyla_z AdaKaranfili mene 10 günlük müalice yazmışdı hekimim şükür o müaliceyle sovruldu hekimine de ama hematomaya istirahet mütleqdir
AdaKaranfili Leyla_z mən Azərbaycanda deyiləm.Rusyadayam.burda hekime zəng etmək olmur.gerek balnisaya qəbula yazilasan sonra yanına gedəsən.cox uzun uzadı meselesi burda hersey.
Onurs_mommy _mmmmellek HB Guven klinikada Gunel Ziyadova menim de hekimim odu cox guvenilir hekimdi meslehet gorurem
QUEEN088 Gnlvn Mende(qefilden))emelli böyüdü😅ona qeder özümde heçkime demirdim.He bibimqızı orda olmuşdu terifleyirdi
0Aytac Salam gözəl analar❤️11həftəmiz tamam oldu🙏🙏🙏ilk hamiləliyimdir. 7 8 ci həftələr çox narahatçılığım oldu(ürek bulantı,qaytarma, qoxuya qarşı həssaslıq və s.) Indi şükür tam keçməsədə azalıb. Sadəcə qoxu həssaslığım çox qalıb.
Ayytacc QUEEN088 valal hec yaxsi kecinen gormedim can bizimkiler gozunu acti bir birilerini gordu her gun evde boks var arada olanda mene olur
Nemooyuncaq QUEEN088 həmd olsun… Bugun 14 +0 olduq xalaları. Rəbbim hərkəsə bəbişini qucağına sağlıqla almağı nəsib etsin.əmin… məndə hələki uzananda bel ağrıları olur aradada qarnım iynə kimi sancır
QUEEN088 Nemooyuncaq Bacardığın qədər uzan çox ağrıların olanda.Ama 2ci trimestre kimi bele ağrılar bulantılar davam edir
0Aytac ilk öyrəndiyimdə 5həftəlik idi. Test edəndə heç ümidim yox idi. Edən kimi həmin saniyədə ikinci xətt çıxdı(3testdə də). Ama yenə də səhəri gün qan analizi verdim, çünki inana bilmirdim😂😂😂Bir neçə aydır ki isdirdim və alınmırdı. Bəlkə də buna görə Allah arzusunda olan hərkəsi sevindirsin🙏🙏🙏
aytac555 Gunesh25 men verdim baci mende hamilelik olmadanda bir ay evvelinde iki xet cxdi deye inanmirdim ancaq vaxdinnan kecibse tesdi etmisense qip qirmizi olur aninda