Bende aşırı kasık karın ağrısı var yan etkilerk okudum içinde var. Bunun etkisi olabilir mi. 3 gündür ilacı kullanıyorum ve dikkatimde o günden beri ağrıyor. Var mı kullanan ??
Gyno Ferro demir ilacı...
Kubrabsyg45 aşırı bulantı yaptığı için düzenli kullanamıyorum😕 ama magnezyum eksikliği de yapıyor olabilir, ilac kullanıyor musun onun icin
Kubrabsyg45 ben ferifer kullanıyordum midem çok bulanıyor ilacı içtikten sonra kusuyordum fertamir içmeye başladım tadi vişne hoşafı gibi çok güzel bence dr soyle fertamir yazdir kendine eziyet etme
Pirayeee yok malesefff hiç doktorum vermedi bana magnezyum için. Aslında bidaha gitmek istiyorum korkuyorum ağrıdan. Belki o zaman sorun yoksa yazar
Ebruli91 bende o tür şeyler yapmıyor aslında tek sorun karın kasık ağrısı.. oda o mu yapıyor anlam veremiyorum.
Kubrabsyg45 sabah 6 da uyanıyorum hapı içip üzerine de havuç yiyorum geri uyuyorum düzenli kullanamıyorum bende baş ağrısı yapıyor gün icinde
Bende kullanıyorum hergun düzenli olarak biraz mide bulantısı yapıyor ama Dr kahvaltıdan yarım saat sonra kullanmayı tavsiye etti ve mide bulantısı geçmiyorsa onunla birlikte gaviscon kullanabilirsin demişti
1Gunes herkeste farklı yan etki yapıyor demek kii
Deniz21_ bende aç karnına dedi 🤦 hiç aç denediniz mi
Kubrabsyg45 hayır Dr da tok karına eczanede alırken de tok karına demişti bana 2 aydır kullanıyorum
Deniz21_ bilemedim ama bana doktor da aç dedi eczane de üzerine yazmış aç diye. Yarın hiç kullanmycam bakalım yan etki devam edecek mi yoksa bide tok denerim
Kubrabsyg45 doktorunuza tekrar danışabilirsiniz yanlış birşey olmasın yok kullanabilirsin derse öyle yaparsın umarım yan etkisi kesilir
Kubrabsyg45 bende kullanmayı bıraktım sabah içerken bulantı yapıyor diye bu sefer kasılma ve ağrı yaşamaya başladım
@Kubrabsyg45 bende onu kullanıyorum o yüzden mi ağrıyor sürekli kasıklarımm😱kaç haftaliksiniz
minnoskiz- 18 hafta canim ben ilacı kullandığım günden beri agri ağrı bittim yüksek ihtimal ondan diye düşünüyorum. Senin çok mu ağrıyor. Ben çorabımi giyemedim lavabo oturamiyorum kasik ağrısından
Sellmaseellma doktorunuza soyldiniz mi ?, Kasılma tam olarak nerelerdeydi
Kubrabsyg45 demir ilacı bende de aynısını yapıyordu icemedim daha fazla doktorumda magnezyum yazdı karnım taş kesiliyordu çünkü tahlil yapacak eğer ki demir eksikligim çıkmazsa içmeyi düşünmüyorum
- Düzenlendi
Kubrabsyg45 3 gün kullandım canım 3 gün boyunca gözüm 2 dk bir seğirdi. Çıldırcaktım artık 🥹başta ilaçtan olduğu aklıma gelmedi, seğirme sonuçta 5 hastane aradım 5 de randevu yoktu. Sonra yan etkilerine bakmak geldi aklıma, göz sinirlerine hasar veriyormuş, hemen bıraktım ertesi gün kendime geldim ferrum forta geçtim mis gibi oldu
Mom-babyyy evet tam öyle taş gibi 🤦 bende suandan itibaren bıraktım 😏
Meltemms ya çok geçmiş olsun.. sanada bu şekilde vurmuş etkisini. İyiki hemen farketmissn