Deniz21_ bende aç karnına dedi 🤦 hiç aç denediniz mi
Gyno Ferro demir ilacı...
Kubrabsyg45 hayır Dr da tok karına eczanede alırken de tok karına demişti bana 2 aydır kullanıyorum
Deniz21_ bilemedim ama bana doktor da aç dedi eczane de üzerine yazmış aç diye. Yarın hiç kullanmycam bakalım yan etki devam edecek mi yoksa bide tok denerim
Kubrabsyg45 doktorunuza tekrar danışabilirsiniz yanlış birşey olmasın yok kullanabilirsin derse öyle yaparsın umarım yan etkisi kesilir
Kubrabsyg45 bende kullanmayı bıraktım sabah içerken bulantı yapıyor diye bu sefer kasılma ve ağrı yaşamaya başladım
@Kubrabsyg45 bende onu kullanıyorum o yüzden mi ağrıyor sürekli kasıklarımm😱kaç haftaliksiniz
minnoskiz- 18 hafta canim ben ilacı kullandığım günden beri agri ağrı bittim yüksek ihtimal ondan diye düşünüyorum. Senin çok mu ağrıyor. Ben çorabımi giyemedim lavabo oturamiyorum kasik ağrısından
Sellmaseellma doktorunuza soyldiniz mi ?, Kasılma tam olarak nerelerdeydi
Kubrabsyg45 demir ilacı bende de aynısını yapıyordu icemedim daha fazla doktorumda magnezyum yazdı karnım taş kesiliyordu çünkü tahlil yapacak eğer ki demir eksikligim çıkmazsa içmeyi düşünmüyorum
- Düzenlendi
Kubrabsyg45 3 gün kullandım canım 3 gün boyunca gözüm 2 dk bir seğirdi. Çıldırcaktım artık 🥹başta ilaçtan olduğu aklıma gelmedi, seğirme sonuçta 5 hastane aradım 5 de randevu yoktu. Sonra yan etkilerine bakmak geldi aklıma, göz sinirlerine hasar veriyormuş, hemen bıraktım ertesi gün kendime geldim ferrum forta geçtim mis gibi oldu
Mom-babyyy evet tam öyle taş gibi 🤦 bende suandan itibaren bıraktım 😏
Meltemms ya çok geçmiş olsun.. sanada bu şekilde vurmuş etkisini. İyiki hemen farketmissn
@Kubrabsyg45 ya ben ona dikkat etmedim keşke etseydim ama hep ağriyor kasıklarım lavaboya otururken de adet sancısı gibi oluyor birde karın bölgesinde sürekli kramp şeklinde ağrı hissediyorum çok korkmuştum başka bir şeydir diye inşallah ilactandır daha tehlikeli birşey olmasında🧐Birde insanın hareketlerini de kısıtlıyor bu durum.
Kubrabsyg45 bana da doktorum aç karnına kullan dedi bende çok şükür yan etkisi olmadi hiç
minnoskiz- bende korkuyordum ama hemen hemen herkes bu şekilde yaşıyor yüksek ihtimal ilacın etkisi. Gaz sancısı gibi birşey oluyordu bide bende ama gaz değil biliyordum. Bu ilactan demek. Sende bırak doktorun ile konuş canım kötü ediyor belli
qzm2022 ne zamandır kullanıyorsunuz
ferplex fol isminde tek içimlik şuruplar ondan deneyin diger ilaclar banada iyi gelmedi ama bunun tadi guzel .
Kubrabsyg45 alt karın da şiddetli ağrı ve kasılma oldu baldır kısmında kasılma oldu birde ara sıra kasıklarımda oldu ama doktora söyleyemedim çünkü doktor arayışındayım daha geçen çok ağrıım ve kusmam oldu bi haataneye acile gittim ordaki doktor progestan verdi
@Kubrabsyg45 şimdi araştırdım da yan etkilerde öyle birşey de yazmıyor başka birşey olabilir mi acaba.Salı günü gidince soracağım mutlaka canım.
minnoskiz- karın ağrısı tarzında birşeyler yazıyor canım çok yaygın olmayanda bak