Cerenimo6_ Elbet_Gececek anladım bende bebegin eşi aşağıda oldugu için riskli gebeliğe takipliyim bakalım benimde cuma randevum ne diyecekler
Cerenimo6_ Zeynayzey bence tek kişilik odada eşi ile kalmak istedikleri için o şekilde diyorlar çift kişilik odalarda refakatçi kabul ediliyor ama bayan olacak
Zeynayzey Cerenimo6_ ayy inşallah tek bayan olsun benim sezeryan olcak doğumum ben tek başıma ne yapayım
Cerenimo6_ Elbet_Gececek sizin risk durumunuz ne benim bir arkadaşım da yeni geçti oraya gebelik şekeri yüzünden riskli gebelik takipli ama kabul edilmiş 35 haftalık
Elbet_Gececek Aleys beni kabul etmedi doktorlar riskli olduğum için 🤦🏻♀️ Eşim bugün yine goruscek inşallah iyi bişey söylerler Normal kadın doğum takipliler kabul ediliyo
2prenses1prensannesii Zeynayzey sistem tam oturmamış hala ondan olabilir burcu gündoğdu öztürk canım evet artık ona devam etmeyi düşünüyorum
iremuziii 2prenses1prensannesii doktor ilgili mi ultrasyon fotoğrafı veriyor mu. Sami ulustakiler çok kötüydü. İyi bi doktor arıyorum
Tugceonur 2prenses1prensannesii aynı doktora bulmak biraz şans meselesi çoğu öğretim üyesi olduğu için haftada bir hastanede oluyor farklı farklı bölümlerde oluyorlar sadace kadın doğuma bakmıyorlar jinekoloji falan sirkeli geziyorlar
2prenses1prensannesii iremuziii ilgileniyorlar evet ama ultrason kağıdı almadım bende doktor arayışındayım bakalım memnun kalırsam ona devam etmeyi düşünüyorum
Tugceonur Zeynayzey bende etlik şehir hastanesine gidiyorum hatta bir kaç doğum yapıldığını da söyledi çalışanlar
2prenses1prensannesii Tugceonur burcu hanım uzman doktor kendisi bakıyormuş hep evet denk gelmek lazım aynı doktora
Zeynayzey Betlkrt yaa allah kucağına almayı nasip etsin inşallah normal mi doğumunuz hangi doktora gitmiştiniz
Betlkrt Zeynayzey ilk gittiğimde Sezin Ertürk Aksakal’a gittim çok iyi çok tatlı başasistandı kendisi. 2. Gittiğimde de Ramazan erda paya gittim çokk efendi iyi bir doktor o da uzman doktor. Tüm ölçümlerini herşeyini söylüyor gayet memnunum:)
Tugceonur Zeynayzey ben ilk dogumumu Bilkent şehir hastanesinde yaptım ordaki doktorumun önerisi ile geçtim etlige daha yeni geçtim zaten 32 haftadayim bakalım iki hafta sonra tekrar kontrolüm var