Tugceonur Zeynayzey ben ilk dogumumu Bilkent şehir hastanesinde yaptım ordaki doktorumun önerisi ile geçtim etlige daha yeni geçtim zaten 32 haftadayim bakalım iki hafta sonra tekrar kontrolüm var
Zeynayzey Tugceonur hangi doktora gittin burda bende bilkent şehir hastanesinden buraya gitcem orası çok uzak kalıyo bana
2prenses1prensannesii Tugceonur burcu hanım uzman doktor kendisi bakıyormuş hep evet denk gelmek lazım aynı doktora
SebnemRasit adehuS çok güzeldi hastane muhteşem yepisyeni herşey mükemmel. Doktor yüzü gördük çok şükür asistan yoktu.
Betlkrt Zeynayzey ilk gittiğimde Sezin Ertürk Aksakal’a gittim çok iyi çok tatlı başasistandı kendisi. 2. Gittiğimde de Ramazan erda paya gittim çokk efendi iyi bir doktor o da uzman doktor. Tüm ölçümlerini herşeyini söylüyor gayet memnunum:)
iremuziii @“Betlkrt”# Udu sami ulusa gidiyorum beğenmedim zaten oraya taşınacak orasıda. Detaylı ultrasyon zamanı geliyo ilgili doktor arıyorum 🤯
Betlkrt iremuziii valla onları hiç bilmiyorum 2 kez gittim son zamanlarım zaten o konuda hiçbi bilgim yok🤷♀️
adehuS SebnemRasit Ay çok sevindim acaba doğum için refakatçi vs kabul ediyolar mı eğer öyleyse bundan sonra ordan devam etmeyi düşünüyorum inşallah
SebnemRasit adehuS bi kadın sezaryen olacakmış geldi hemşire doğuma girerken taşınırken olmuyormuş doğumdan sonra refakatçi kabul ediyoruz demişti.