Zeynayzey Elbet_Gececek nasıl ya sezeryan olupta tek kişilik odaya denk gelemedik diyelim ne saçma kim yardım edecek bize yanında yatanlardan mı yardım isticen kalkamıyosun oturamıyosun bebek orda ağlasa normal doğumda olduğu gibi kalkıp alamıcaksın hemen
Cerenimo6_ Elbet_Gececek benimde dogumuma 2 hafta kaldı bende çok kararsizim eşiniz biliyordur az çok durumu acaba sezeryan dogum için yeterli mi
Elbet_Gececek Cerenimo6_ evet yeterliymis bugün görüşmüş eşim kadın doğum servisiyle benimde sezeryan
2prenses1prensannesii Zeynayzey ben bugün gittim ilgililer doktorlar falan ama çok geç içeriye aldı 13 50 deydi randevum 14 50de aldı içeriye baya bi bekledim o yönden kötüydü
Zeynayzey 2prenses1prensannesii yaa niye o kadar beklettiler ki doktorun kimdi sürekli ona mı gitceksin
Cerenimo6_ Elbet_Gececek anladım o zaman bi sıkıntı çıkmadan doğurabiliriz inşallah hangimiz erken dogurursa yazsak aslında deneyimlerimizi🥲🥰
Zeynayzey Cerenimo6_ sizlerin benden önce galiba doğumları bilgi verirseniz doğum yapınca bizlerede çok iyi olur kızlar
Elbet_Gececek Cerenimo6_ inşallah canım bende şöyle bir sıkıntı çıktı perinatoloji poliklinigi takiplisi olduğum için kabul etmediler gittiği hastanede doğum yapması daha sağlıklı demiş doktorlar Kadın doğum polikliniginde takipli olanlar içi rahat gidebilir yani
Cerenimo6_ Zeynayzey bence tek kişilik odada eşi ile kalmak istedikleri için o şekilde diyorlar çift kişilik odalarda refakatçi kabul ediliyor ama bayan olacak
2prenses1prensannesii Zeynayzey sistem tam oturmamış hala ondan olabilir burcu gündoğdu öztürk canım evet artık ona devam etmeyi düşünüyorum
Cerenimo6_ Elbet_Gececek anladım bende bebegin eşi aşağıda oldugu için riskli gebeliğe takipliyim bakalım benimde cuma randevum ne diyecekler
Esayser adehuS bende randevu almaya çalışıyorum gebe polikliniği mi ben bakarken hep başka alanlar var bi türlü alamadım 😐
adehuS Esayser evet gebe polikliniği,MHRS den talep oluşturun boşta randevu olunca hemen bildirim geliyo
Elbet_Gececek Aleys beni kabul etmedi doktorlar riskli olduğum için 🤦🏻♀️ Eşim bugün yine goruscek inşallah iyi bişey söylerler Normal kadın doğum takipliler kabul ediliyo
Zeynayzey Betlkrt yaa allah kucağına almayı nasip etsin inşallah normal mi doğumunuz hangi doktora gitmiştiniz