Burcu1997 ulkuakkoc kadın nasıl uzaklaştırıyor dur bakalım bana ne dicek merak ettim yarın gidince buraya yazarım 🤦♀️
Papatyaa_01 Burcu1997 banada küçük bi ihtimal kız dedi ama net değil dedi bende sabırsızlıkla ay sonunu bekliyorum 16.hafta olcak inşallah :) sağlıklı olsunlar inşallah 💚🙏
ulkuakkoc Papatyaa_01 benim cinsiyete daha çooookkk var 🥲 hayırlısıyla sağlıklı gelsinler inşallah ☺️☺️
Burcu1997 ulkuakkoc amin canım bide bekliyoruz gün sayıyoruz geçmiyor ☺️sağlıkla gelsinler minikler 🙏
Deletedmom_12 Burcu1997 bana 15.haftada soylemisti devlette bi doktor. Emin olmamakla birlikte erkek bebek demişti dogru da cikti.
Burcu1997 Deletedmom_12 evet ya doktora göre değişiyor kesinlikle özellerde öyle değil mi bazı doktorlar çok ilgili bazısı ilgilenmiyo bile
Baymehal Burcu1997 hayır cinsiyet için sallıyolar demedim yani biz insanları kaale almıyolar tersliyolar
Burcu1997 Baymehal yok yok anladım ben hanı bizde merak ediyoruz diyorum pek önemsemiyorlar ya artık sitem ediyorum yanı doktorlara
Leydaaa_12 Ben 17+5günlükken gittim söylemedi 🙄 ayrıntılıda öğrenirsin dedi bebeğimi bile göstermedi ultrason kağıdı da vermedi
Burcu1997 Leydaaa_12 banada ultrason kağıdı vermedi cinsiyeti söyleyebilir misiniz dedim görürsem söylücem dedi biraz baktı erkek dedi
Betultk Leydaaa_12 Burcu1997 Bugün istanbulda çam sakuraya gittim. Tamamen aynı şeyler oldu. Haftamız da 17 hafta 5 gün. Bir de bana cinsiyet için uzun bakmam lazım o kadar vaktimiz yok dedi. Garip bir şekilde. İlla özele mi gitmemiz lazım öğrenmek için çok saçma değil mi
CadalozCivciv Burcu1997 Ben 20. Haftada ilk kez devlete gittim sordum, bacakları kapalı deyip geçiştirdi hiç inanmıyorum tamamen ilgisizlik
Burcu1997 CadalozCivciv doktorlar ilgilenmiyor evet ben şaşırdım ya benimle ilgilenmesine dün burdan bi arkadaşla bu konuyu konuştuk doktorun biraz ilgisiz olduğunu pek şaapmadğını beni de şaşırttı biraz baya ilgili davrandı detayları söyledi hanı ben cinsiyet sörfüm da bakıyorum gösteririm se söylüceğim demesi felan iyiydi belki doktordan doktora değişiyordur ki öyle olduğunu düşünüyorum kimisi başından savıyor özelde de öyle bazıları
CadalozCivciv Burcu1997 Evet gerçekten çok iyi doktorlar da var kesinlikle, ben hep özele gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ama evime yakın diye randevu çıkınca bi gideyim dedim aman aman daha da gitmem, kilosu ne kadar dedim bakmadım ki dedi düşün 😂
Daffyy Burcu1997 ben hem özel hem devlete gidiyorum özel bana çok erken haftalarda söyledi devlet daha ileri hafta gitmeme rağmen kıyafet alma net değil dedi 25 haftalık olduk devlet hala emin değil özel emin. Nedeni de özelin cihazı çok net ve çok iyi görüyor devletin cihazı iyi değil malesef😊