CadalozCivciv Burcu1997 Evet gerçekten çok iyi doktorlar da var kesinlikle, ben hep özele gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ama evime yakın diye randevu çıkınca bi gideyim dedim aman aman daha da gitmem, kilosu ne kadar dedim bakmadım ki dedi düşün 😂
Burcu1997 CadalozCivciv 😂😂amaaannn🤦♀️ya çok değişikler 🧐bende özele gidiyorum ama çok merak ettim bebeişimi 1 ay dır görmüyor dum buraya da haftada bikez gelice kadın doğum gitmek istedim özel evet çok önce tahmin ediyor cinsiyeti hiç öğrenmemiş gibi yaptım çaktırmadım yanı 😝kendi dedi erkek diye ya salladı yada gerçekten gördü ayyy ne bilem çok değişik bazıları
Limonzeytin Burcu1997 söyler tabı neden söylemesn ama erken söylemezler net olsun diye 16.haftada söylemşti bana cinsiyeti
Kubrabsyg45 Burcu1997 benimki 14+4 günlük iken söyledi doktor. Ama geçen 17+6 da gittim dokgor gıcık olunca daha küçük söylenmez dedi. Doktordan doktora farkeduyor
Burcu1997 ulkuakkoc yarın Karaisalı devlet hastanesine gülçin yıldırım diye kadın doğum doktoru gelecek miş daha önce ona gittin mi canım sen nasıl doktor
ulkuakkoc Burcu1997 yok canım gitmedim ben ona bilmiyorum. Daha doğrusu geçen gün gelen hariç hiç birini bilmiyorum
ecoy34 Burcu1997 ben hep devlete gidiyorum ilk gittigimde 10 haftalikli belli değidi 14 haftalikken tekrar gittim söyledi hayla devlete gidiyrm gayet iyi ilgileniyolar ve söyluyorlar