Papatyaa_01 Burcu1997 12+2de kontrolüm vardı devlete gidiyorum hep bi tahminde bulundu ama net değil dedi bi dahaki kontrolüne netleşir dedi yani bebiş belli olsaydı sölemişti cinsiyeti :) aynı gün özele gittim söylemedi daha erken dedi 🤷🏻♀️
Burcu1997 Papatyaa_01 yaaa gidim yarın inşalah erkek demişlerdi 12 haftada dur bakalım yarın görebilirse miniği ne dicek☺️
Papatyaa_01 Burcu1997 banada küçük bi ihtimal kız dedi ama net değil dedi bende sabırsızlıkla ay sonunu bekliyorum 16.hafta olcak inşallah :) sağlıklı olsunlar inşallah 💚🙏
ulkuakkoc Burcu1997 bu arada pazartesi buraya gelen doktor iyi değil. 2 hafta önce ben gittim kese için. Kendi doktoruma gitmeden önce bakmadı. Alttan muayene ederim dedi direk. Çok iyi değil ama gitmek istersen bi bak
Nutelllaa Burcu1997 ilkini devlet söylemedi doktor dolayısıyla özelde öğrendim ikincide sağolsun doktirum çok iyi erkenden söyledi hemde 🐣
Burcu1997 ulkuakkoc aman 🤦♀️ Elif diye bi doktor soy adını unuttum az önce baktım da randevu almak için o muydu her hafta değişiyormuş galiba
Ebrkskn2 Ben bugün gittim devlet hastanesine cihaz bunun için yetersiz son aylara doğru anca görüyoruz öğrenmek istiyorsanız özele gidin demişlerdi
ulkuakkoc Burcu1997 çok cins bi kadın. Ben normalde cuma günü kendi doktoruma gidicem. En szındab kalp atışını erken duyayım diye buraya gidecektim. Baktım aynı kadın var vazgeötim. Cumayı bekliycem
Burcu1997 ulkuakkoc kadın nasıl uzaklaştırıyor dur bakalım bana ne dicek merak ettim yarın gidince buraya yazarım 🤦♀️
Burcu1997 ulkuakkoc yarın Karaisalı devlet hastanesine gülçin yıldırım diye kadın doğum doktoru gelecek miş daha önce ona gittin mi canım sen nasıl doktor