Burcu1997 İlçede oturuyorum yarın eşim işte olucak burayada haftada bir pazartesi günleri kadın doğum geliyor gitsem burdaki devlet hastaneye cinsiyet söyler mi bilginiz varmı
Elifderin34 Burcu1997 devlet hastanesi ultrasonları özellere göre bir tık kötü gösteriyor eğer görebilirse söylerler :)
Burcu1997 Tiiffany ya ben şey duydum güya söylemiyorlar daha devlet hastane sine hiç gitmedim gebe olalı 😂işte size soruyorum
Tiiffany Burcu1997 ben dogumu orda yaptım daha 11 haftalıkjen cinsiyeti soyledi. Dogumda cok güzel gectı sımdı nasipse tekrar oraya
Seyma0323 Ben bir kaç post okudum doktorlar terslemişti diye yok napacaksın aldircakmisin yoksa demişler🙃 Ben özelde takipliyim ama 1 kere devlette gitiğimde doktor söylemişti
Baymehal Burcu1997 ben cinsiyeti devlette öğrendim ama güvenemdim özele gittim aynı şeyi dediler ama yine güvenmiyorum 😂😂🤗
Baymehal Burcu1997 doğmayana kadsr güvenmem çünkü etrafımda çok yanıltanlar olmuş kız diyip erkek çokan erkek diyip kız çıkan çok oldu ve bu aralar çok sallamıyor doktorlar hastaları
Burcu1997 Baymehal onlar sallamıyor ama işte kiminin uzun süredir beklediği haber kiminin kisi ilk gebelik kimisinin ki bikaç kaybetmeden sonra ahhh keşke sallasalar yaaa 🥹
Baymehal Burcu1997 hayır cinsiyet için sallıyolar demedim yani biz insanları kaale almıyolar tersliyolar