Mavidunyamm Seyma0323 kız sen cemal diye diye çocuğun ismi cemal olmadı 😂😂 kayinbabam kabul etmedi benim ismimi koymayın dedi 😂 teşekkür ederim darısı senin başına inşallah 😍🥰
Mavidunyamm Seyma0323 teşekkürler duaların için 😂 adı Muhammed ama yanına bir isim daha düşünüyorum henüz bulamadım 🙈😂
Mavidunyamm Yasemin_71 bana söylemediler kaç tane olduğunu. Söylemiyoruz dediler 😥 ama makatima kadar yırtılmış hissediyorum 😪 6 gündür hiç iyilesmedi mı benim şuan ilk günden daha iyi
Yasemin_71 Mavidunyamm neden söylemediler acaba benimde bugün çok ağrım vardı kantaron yağı sürdüm şuan gecti dene istersen ağrısını alıyor l
tugbaugur Mavidunyamm ayy allah analı babalı büyütsün inşallah 40+1 im ben de gelmek bilmiyor hala bekliyoruz 😂
Yasemin_71 Mavidunyamm evet dikiş atılan yerlerin üzerine sür etrafına felan valla ben 6 gündür mahvolmustum adım dahi atamıyordum onu sürünce ağrısı geçti
zuhaall Mavidunyamm içindeyken anlaşılmıyor da geri dönüp baktığımda su gibi geçmiş oluyor farkındayım hayırlısı artık bakalım 😊