yagmur50 Cinsiyetimiz belli değil ama kızım olursa ismini Aysima koymayı düşünüyoruz anlamıda güzel ay yüzlü demek fikir olsun sizede 🥰
Aysegul123Defne 2erkeksnnesi Beril de çok hoş benim kızım olucak Beril koymayı düşünüyoruz ay parçası anlamına geliyor😍🥰
Nurr550 2erkeksnnesi Meyra Mihra Meva yada neva Erva Ayça Gökçe Sara Ecmel Eslem Bahar Ayliz Elis Eflal Efsa Hüma 🥰 bukadar umarım beğendiğin olur berna da son anda geldi aklıma
Son-ali295 2erkeksnnesi benim de bir kızım olucak bende çok kararsizim Ahsen veya Ebrar koymayı düşünüyorum belki bi fikir olur ☺
2erkeksnnesi Bhrsn benim 2 oğlum varya hiç kız isimlerine odaklanmamıştım 😂😂😂 hiç çevremde de asel duymadım sanırım dışarı pek çıkamadığım için Ama arkadaşlarım aşırı var diyorlar 😂🙈
2erkeksnnesi Soruyorumm desene asel koysam okula başladığında kim bilir o sınıfta kaç tane Asel olur 🤣
35-altinkalp Her zaman tek isimden yanayım. Eğer kızım olursa pazartesi cinsiyet belli olcak inşallah ismini “Güliz” koymayı düşünüyoruz 🙏🏻
Su1079 2erkeksnnesi bende aybüke koymayı düşünüyorum eski Türk hükümdarları eşlerini yüceltmek için aybüke hanım derlermiş ay yüzlü Zeki çalışkan kadın anlamında bende çok zorlandım hatta asel ismini çok düşündüm ama aşırı çoğaldı asel 😊