Flyderndkk 2erkeksnnesi asel ismi çok koyuluyor ya. Valla Ortalık asel kaynayacak çocuklar büyüyünce. Beğeniyorsanız koyun tabi ama ben bu kadar yaygın koyulan isimleri hiç düşünmüyorum
2erkeksnnesi Flyderndkk işte bende sırf bu yüzden acayip kararsız kaldım canım ya ben hiç duymadım ama kime söylediysem oda sizin gibi diyorlar çok var diyorlar . Ama ismi de çok beğendim napıcam bilmiyorum aşırı kararsız biriyim🤦♀️
Mrve7878 2erkeksnnesi kişiler ahirette isimleriyle çağırılacak o yüzden dini yönden anlamı olan sünnete uygun bir isim olsun ❤️
Kmelikem1 2erkeksnnesi Serra ismi bolluk bereket ferahlık diye geçiyor anlamı çok hoşuma gitti fikir olsun diye yazıyorum ☺️
baby3_ 2erkeksnnesi bence güzel bi isim ama inanılmaz çok var . Liya , lina , Mina , mila , arya , alya bunlardan da acayip çok var 😀😀 Ahsen hoşunuza gidiyorsa güzel bi isim bence.
Guzelhayat Valla ne yalan söyleyim dun hastanede duydum kızına sesleniyordu surekli asel diye ama hic hos gelmiyordu kulağa l harfi yutuluyor gibi ase ase duyduk surekli.Fazla güzel de degil yani.Rüya yi tavsiye ede bilirim hos geldi