gamzeliv Aysehatun Aysehatun aaa öyle mi kirmizi et yedim bu hafta iki kere muz çok yedim iyi beslendm inşalalh almistr cnm.doguma kdr bakalm.alir insalalh bu hafta dogurvak gibiyim kahverengi leke fln oldu dün akitnim cok arti su gibi belim fln da agriyo yarın gidicem bakalm
Aysehatun gamzeliv benim bir haftada cok duzenli beslendim ama 350 gramdan fazla almis 😇 hayirlisi canım Rabbim hepimize kolay saglikli hayirli dogumlar nasip etsin
deletedmom507 Fairytale hayırlısı olsun hepimiz için bu hafta da kalsa iyiydi ama bu halsizlik vücut ağrıları dayanılmaz artık doğsun da sevelim
deletedmom507 Aysehatun belim ağrıyor bu sabah sarımsı sümüksü akıntım oldu ben nişan diyorum bakalım hayırlısı
Fairytale deletedmom507 ben de öyle diyorum. Bir yanım doğsun da artık sevelim mıncıklayalım diyor,bir yanım aman bukadar dayandın bi 10gün daha dayan diyor.. akciğer gelişimi tamamlanmış mıdır acaba🤔
Aysehatun Mutlukalp maşallah canım benimkiyle aynı bende bugün kontroldeydim 36+0 3100 gram boyuda 50 cm Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin 🙏🏼😇
Humus Aysehatun 36+6 yim. 2900 kilosu. 34 un sonlarinda 3 kilo demisti. Yanlis olcmuslerdi demkki. Bazen degerlerin oynadigininsotluyorlar 😊
Aysehatun bollysena maşallah canım saglikli olsunlarda Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah🙏🏼🙏🏼
Aysehatun Hcrksk maşallah annesi buyumustur artmistir kilosu Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallah