Aysehatun 36+0 haftada olanlar yada 36,37.haftada olanlar bebeklerini kaç kilo kaç cm bebek doğum pozisyonunda mı nasıl gidiyor günler hepimiz ağırlaştık biliyorum Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏼
gonulcelen Aysehatun 2700 tam 36 idim.suan 36+3 olduk ama sanki 3 günde daha bir büyüdüm gibi yada kanala girdi artık anlamadım karnım bi tuhaf
deletedmom507 Aysehatun 37+0da3200gr 50cm şimdi 37+2yiz ben bu hafta doğuracam herhalde ya35+3te 2800dü
Denotemo Aysehatun 35 te gittim 2600 kilosu 47cm boyuydu. 37 de gitcem tekrar🤷🏻♀️ Bebek doğum pozisyonunda nerdeyse 28. Haftadan beri.
Aysehatun gonulcelen maşallah canım başı aşağıda ise ondan seni sıkıştırabilir hayırlı doğumların olsun inşallah
Aysehatun deletedmom507 maşallah canım sancın filan varmı normal mu gözüküyor doğum Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin 😇
SedanurAydnAta 36 haftalıklar 😊 bebeğiniz haftada kaç kilo alıyor en çok ne zaman kilo almaya başladı benim 33+4 biraz zayıf bebeğim 🤦🏼♀️ Kaçıncı haftadan sonra daha çok alıyorlar
Aysehatun SedanurAydnAta kaç kilo ki bebeğin canım sana sunu diyim protein agirlik beslenissn her turlu aliyor bebek kilo son zamanlar hafta en az 2 yada 3 kere balık,kirmizi et,sut,organik yumurta,yogurt,ceviz,muz,pekmez bunlari yersen gayet guzel olur
Aysehatun Denotemo maşallah canım Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin her hafta gitmiyormusun canim kontrole ben her hafta gidiyorum
deletedmom507 Aysehatun belim ağrıyor bu sabah sarımsı sümüksü akıntım oldu ben nişan diyorum bakalım hayırlısı
Aysehatun eCeCik maşallah Rabbim hayirli saglikli dogumlar versin insallah buyumustur annesi merak etme guzel beslenmeye devam et inan cok aliyorlar son zamanda protein agirlikli beslen ozellikle😇
gamzeliv Aysehatun Aysehatun aaa öyle mi kirmizi et yedim bu hafta iki kere muz çok yedim iyi beslendm inşalalh almistr cnm.doguma kdr bakalm.alir insalalh bu hafta dogurvak gibiyim kahverengi leke fln oldu dün akitnim cok arti su gibi belim fln da agriyo yarın gidicem bakalm
Denotemo Aysehatun yok her hafta cagırmadı valla :) en son gecen ay gitmiştim sonra gecen hafta gittim şimdi 10 gün sonra gitcem👍🏻
Aysehatun SedanurAydnAta anladım canım sen düzenli beslen benim dediğim gibi almaması imkansız dediğim yiyecekler ile
Aysehatun gamzeliv baya aliyorlar bi haftada canım seninkide almistir Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin