Aysehatun Hcrksk maşallah annesi buyumustur artmistir kilosu Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallah
Bvbkcans Aysehatun 36+3 de doğum yaptım aynı gün ultrasonda 2.700 çıktı doktorum 100 gr düşük doğar dedi 3.230gr doğdu bebeğim
Denizimibekliyoruz Bvbkcans Maşallah. Eksik doğanı duymuştum ama fazla çıkanı görmemiştim hiç. Sevindim sizin adınıza. Bende dün 36+3de gittim 2777 çıktı. Doğuma kadar 3ü bile bulmaz diyodum 🤗
Aysehatun Bvbkcans masallah canim ne guzel fazla cikan nadir oluyir genelde duyduklarimdan seninde yaklasik 500 gram bide Rabbim huzurla saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Denotemo Aysehatun yok her hafta cagırmadı valla :) en son gecen ay gitmiştim sonra gecen hafta gittim şimdi 10 gün sonra gitcem👍🏻
Fairytale deletedmom507 ben de öyle diyorum. Bir yanım doğsun da artık sevelim mıncıklayalım diyor,bir yanım aman bukadar dayandın bi 10gün daha dayan diyor.. akciğer gelişimi tamamlanmış mıdır acaba🤔
deletedmom507 Fairytale tabiki 35trn sonra sıkıntı olmaz da işte 38i görsek sanki daha iyi olacakmış gibi geliyor insana
Melisa07 Aysehatun 36+2yiz. Yarın kontrolümüz var tam bir hafta önce kilo 3 boy 49 du. Kalça kemiklerim çok ağrıyor. Bebişim normal Doğum pozisyonuna girmiş ama biz bazı sağlık sorunlarımızdan dolayı mecburen sezaryen olucaz 20 ekimde Allah izin verirse
Denizimibekliyoruz Melisa07 20 ekimde hayırlısıyla biZimki de gelecek sezaryen ile. Sağlıklı gelirler inşallah 🙏🏻
Aysehatun Melisa07 aramızda bir gün var bende 36+1 canım Rabbim hepimize hayirlı dogumlar versin saglikla gelsinler normal sezeryan fark etmez
Habibeseyit Aysehatun canım şuan 36 nın içindeyim ve birazdan hastanede gitsem inşallah bakalim doktor ne derse inşallah herşey iyidir😍 dualarınızi bekliyorum
Melisa07 Denizimibekliyoruz bebeklerimizin ismi de aynıymış. Bizimki de Deniz olacak Doğum tarihleri de aynı inşallah güzel hayatları olur🙏🏻 Sizinki kız mı erkek mi
Habibeseyit Aysehatun moralim o kadar bozuldu ki doktor bebegin gelişmediğini söyledi kilosu 2.450 grm dedi marasa gonderdi başka doktora gelişmiyor diye ne yapicam çok kötü oldummm cok
Denizimibekliyoruz eeeqq 3 civarı ideal bence. Çok küçük bi Bebek olmadığı sürece bence çok kilolu da olmasına gerek Yok. Hayırlısı ile gelsin inşallah bebişler.