Zeynep111 Ben de 39. Haftamda oldum ve benim acı olmadı fazla öyle anlatıldığı gibi au gibi bi şey geldi ama o neydi bilmiyorum daha evvel alttan muayenemde de aynı sıvıdan gelmişti
Dua Hafizeipek ama etrafına da bakıyor yani gezdirdi biraz parmağını ve açıklığına da baktı canım ondan oluyodur muhtemelen
Dua Englishteacher muhtemelen benzer ☺️ Burda çok yazılıyor ve geneli kötü anlatılmış açıkçası korkmaya gerek yok bilinsin diye yazdım
Ozgemir05 Ayy kıxlwr bende acayip korkutmuştum kendimi ama bende hiç acı çekmedim çok kolay geçti ne kanama nede başka bişey olmadı
SmyyeOsmn Aynen kesinlikle korkmayın benimde kanamam olmadı birazcık acı hissettim oda çok normal biseydi yani kendinizi kastıkça Daha kötü olursunuz 😂ben bugün tansiyon yüzünden iki saat fazladan kaldım hastanede mesela 😂
Dua Denizkizi canım eldiven taktı parmağına da o ultrasona sürdüğü jelden sürdü iki parmağıyla baktı rahim yumuşamışmı diye biraz parmağıyla sağına soluna doğru hareket ettiriyor o kadar
SeydaDoruk Dua bugün çatı muayenesi oldum biraz acıdı ama çok abartılacak bişe değilmiş. Bu arada hiç açıklığım yokmuş gebelik şekerim olduğu için doktor çok bekletmek istemiyor. Cuma günü 38+5 oluyorum kontrolüm var Cuma günü belli olacak herşey
asoplavix Ben de bugün oldum. Sadece muayene esnasında biraz yanmam oldu. Kanamam vs olmadı çok şükür zor geçmedi kurtuldum bu muayeneden de 🤪
Dua Bi de milleti korkutanlar var asla yaptırmam yazanlar var pardon da normal Doğum dediğimiz şey ne 😂 parmak girmesi olaysa kocaman bebek çıkması nedir 🙄